«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ο Άγγελος Διγκόζης δήλωσε ότι η Κέρκυρα αδικείται για την ήττα από τα Τρίκαλα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-2 του ΑΟΤ σε βάρος της Κέρκυρας, ο τεχνικός των νησιωτών Άγγελος Διγκόζης ανέφερε: «Έπαιξαν δύο ποιοτικές ομάδες σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Σε όλη την διάρκεια η ομάδα μου ήταν πολύ καλύτερη, έχασε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες. Δυστυχώς από τρεις αδράνειες δικές μας δεχθήκαμε τρία γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Θέλω να σταθώ στην τελευταία φάση. Νομίζω ότι είναι πεντακάθαρο πέναλτι και ο διαιτητής αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Εγώ πιστεύω είναι πέναλτι».

Ακολούθως σχολίασε τη φάση που κόπηκε για τα Τρίκαλα, ως οφσάιντ: «Είμαι μακριά, δεν είμαι στην ευθεία. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Στην χειρότερη περίπτωση έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία. Έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά των Τρικάλων».

Από την πλευρά του ο επιθετικός Δημήτρης Σουάνης είπε: «Σήμερα είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπι με εναλλαγές στο σκορ, όμως θέλω να σταθώ στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε δύο ομάδες ποιοτικές και αδικούμαστε να παίζουμε σε αυτά τα γήπεδα. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε, είχαμε αρκετά καλά διαστήματα. Μας αδικεί το σκορ. Το καλύτερο αποτελέσμα ή το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, που προσπάθησε πιο πολύ από εμάς».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep