Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κατόρθωμα που χάσαμε»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε λόγο για ανωτερότητα της Κέρκυρας κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε ότι η Κέρκυρα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και χαρακτήρισε κατόρθωμα την ήττα από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδα που προέρχονταν από μια μεγάλη νίκη και είχε πολύ καλή ψυχολογία. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 20΄ που αν είχαμε κάνει το 0-1 θα είχε το ματς διαφορετική τροπή. Η Νίκη Βόλου σκόραρε σε μια αδράνεια της άμυνας και μέχρι τότε δεν είχε απειλήσει καθόλου και είχε μόνο άλλη μία φάση. Περί κατορθώματος πρόκειται ότι χάσαμε. Δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και θα κοιτάξουμε στο ματς με τον Φωστήρα να επιστρέψουμε στις νίκες. Πάρα πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την άνοδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την πολύ σπουδαία επιτυχία και τους τρεις βαθμούς που πήρε και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα με υγεία και τα παιχνίδια να διεξάγονται από συνθήκες όπως οι σημερινές, όπου πραγματικά παίχθηκε ποδόσφαιρο».

Ο Σπύρος Βρονταράς δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε αυτό που είδαμε στην ανάλυση, το πρώτο 10-15 που η Νίκη μπήκε δυνατά. Από μια αδράνεια μπήκε ένα γκολ που ίσως να μην έρχονταν ποτέ. Χάσαμε το προβάδισμα των 6 πόντων που είχαμε και τίποτα άλλο, είμαστε πάνω από τη Νίκη και έχουμε τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Θεωρώ ότι έχουμε προβάδισμα από πολλές ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΠέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep