Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κατήγγειλε επίθεση Λιμπάντση!

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα προέβη σε καταγγελία κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Λιμπάντση.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τετάρτη (12/3), στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών Κέρκυρας στο ΕΑΚ, ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ΑΟ Κέρκυρα, Γιώργος Κολυτάς. Κατήγγειλε επίθεση προς το πρόσωπό του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Λιμπάντση, που έφτασε σε επίπεδο χειροδικίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα corfusportsgr. Το συμβάν σημειώθηκε την Τρίτη (11/3), στα γραφεία της ΕΠΣΚ, στο περιθώριο συνεδρίασης της προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα.
«Δέχτηκα μια απρόκλητη συμπεριφορά από τον κ. μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κασσιώπη, χωρίς να υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση και καμία οικονομική συναλλαγή μεταξύ εμού και καμίας εταιρείας του. Δεν ήρθα σε καμία αντιπαράθεση, φεύγοντας, όμως, ο συγκεκριμένος κύριος, που απ’ το καλοκαίρι μου κάνει προσωπικές επιθέσεις, έφθασε στο σημείο να έρθουμε σε χειροδικία! Αν και παλαιότερα, στο γήπεδο, δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος, κράτησα την ψυχραιμία μου. Αν δεν την είχα κρατήσει, δεν ξέρω πού θα βρισκόμαστε σήμερα» δήλωσε ο Κολυτάς.
Ο Κολυτάς δεν βρήκε προφανή λόγο για την επίθεση, σημειώνοντας απλά: «Δεν τον προκάλεσα, δεν καταλαβαίνω τους λόγους να είμαι προσωπικός εχθρός του, δεν έχουμε καμία οικονομική συναλλαγή, δεν δουλεύουμε για κάποιον άλλον. Εάν είναι μεμπτό, λοιπόν, να πρέπει να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, για την επαναδραστηριοποίηση του ΑΟ Κέρκυρα... Δεν μπορώ να το καταλάβω...».

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep