Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έλειπε στο μάθημα Fair Play»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξήγησε, γιατί η Κέρκυρα δεν τήρησε το Fair Play.

«Ήθελα να πω για τον συνάδελφο προπονητή, ότι στο σεμινάριο που παρακολουθεί στην Ιταλία για το UEFA Pro, στο μάθημα για το Fair play, σίγουρα θα έλειπε, αφού πλέον έχει σταματήσει για να παίζεται περισσότερο ποδόσφαιρο. Το Fair play ισχύει μόνο αν χτυπήσει ο τερματοφύλακας ή υπάρχει σοβαρός τραυματισμός».

Σε κλίμα έντασης έγινε και η συνέντευξη Τύπου του επτανησιακού ντέρμπι Ζάκυνθος - Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να τονίζει ότι ο Τζιανλούκα Κολονέλο στα σεμινάρια που παρακολουθεί για το UEFA Pro μάλλον... έλειπε από το μάθημα Fair Play, ενώ άφησε υπόνοιες για το πάθος που αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι.

Όπως δήλωσε: «Βρίσκομαι εδώ γιατί σέβομαι το ρόλο μου σαν προπονητής και εσάς τους δημοσιογράφους. Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο για το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε σήμερα. Αν είχαν το ίδιο πάθος σε όλα τα ματς θα διεκδικούσαν θέση στα play off. Ήθελα να πω για τον συνάδελφο προπονητή, ότι στο σεμινάριο που παρακολουθεί στην Ιταλία για το UEFA Pro, στο μάθημα για το Fair play, σίγουρα θα έλειπε, αφού πλέον έχει σταματήσει για να παίζεται περισσότερο ποδόσφαιρο. Το Fair play ισχύει μόνο αν χτυπήσει ο τερματοφύλακας ή υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί σέβομαι το ρόλο μου σαν προπονητής και εσάς τους δημοσιογράφους. Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο για το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε σήμερα. Αν είχαν το ίδιο πάθος σε όλα τα ματς θα διεκδικούσαν θέση στα play off».

Η ομάδα μου παίζει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν κυρίαρχοι από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού». Σύμφωνα, μάλιστα, με το blog«zante-sport», ο Γρηγορίου δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου μετά την τοποθέτησή του.

Πηγή: zante-sport.blogspot.gr

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep