Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο στόχος επετεύχθη»

Ο μέσος της Κέρκυρας, Παναγιώτης Ζορμπάς, τόνισε ότι ο στόχος της νίκης απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου επετεύχθη, όμως κοιτούν τη συνέχεια.

Ο Ζορμπάς με δηλώσεις του αναφέρηθηκε στο προσεχές ματς με τον Πιερικό και στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του: «Ξεκινήσαμε ιδανικά, καθώς προηγηθήκαμε νωρίς. Πιάσαμε καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ και να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Στο τέλος, όμως, μείναμε ευχαριστημένοι, καθώς ο βασικός μας στόχος, που ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών, επετεύχθη. Και πλέον, κοιτάζουμε το ένα παιχνίδι που μας απομένει για να ολοκληρώσουμε τον α’ γύρο» και συνέχισε: «Πράγματι, είμαστε πια Πρωταθλητές Χειμώνα, αλλά αυτό, τη δεδομένη στιγμή, δε λέει απολύτως τίποτα. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς και έναν γύρο και, κυρίως, τα παιχνίδια μπαράζ, για την άνοδό μας στη “μεγάλη” κατηγορία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Δηλώσεις έκανε και ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος: «Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και θεωρώ πως γενικά πιάσαμε υψηλή απόδοση. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίς, όμως, στο β' ημίχρονο, παρά το αρκετά καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε, αγχωθήκαμε, αφού δεν “κλειδώναμε” τη νίκη μας. Πάντως, τέλος καλό, όλα καλά και συνεχίζουμε. Είμαστε πια Πρωταθλητές Χειμώνα».

Πηγή: corfusports

Last modified onΤρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 10:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep