Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ματς- κλειδί στην Καβάλα

Η Κέρκυρα βλέπει μόνο νίκη κόντρα στην Καβάλα.

Παιχνίδι- κλειδί είναι για την Κέρκυρα αυτό κόντρα στην Καβάλα την Κυριακή (8/12, 15.00). Οι Φαίακες θέλουν να εκμεταλλευθούν την αναστάτωση που συμβαίνει στους «αργοναύτες» και να πάρουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει τη διαφορά από τη δεύτερη Νίκη. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Ματιού Γκόμες, όπως και οι Κόντος, Γεωργακόπουλος, οι ανέτοιμοι Ναγιάρ, Κρητικός και οι Γκίνης, Χανδρινός, Μεντής.

Η αποστολή έχει ως εξής: Βρονταράς, Κουτζαβασίλης, Αρμένης, Κουτσόπουλος, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ραπτάκης, Παππάς, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Σίμιτς, Κουλούρης, Σουάνης, Μπαλντοβαλίεφ, Καραδέμητρος, Γυφτοκώστας, Καραγιαννίδης, Ελληνίδης. 

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, για την αποκατάσταση προβλήματος (μερική ρήξη) στους χιαστούς, υποβλήθηκε το Σάββατο (07/12) το πρωί, στην Αθήνα ο Αλέξανδρος Κόντος. Την εγχείριση πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ, Αλέκος Κοσκινάς και η έκβασή της υπήρξε απόλυτα επιτυχής. Ο Κόντος θα εξέλθει από το νοσοκομείο την Κυριακή (08/12).

Last modified onΣάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep