Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα αυξήσουμε τη διαφορά»

Ο Χάρης Κουτσούρης προέβλεψε... περίπατο της Κέρκυρας στον βόρειο όμιλο.

Για καταπληκτικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Κέρκυρας, Χάρης Κουτσούρης σε δηλώσεις του σχετικά με το ξεκίνημα των Φαιάκων. Προέβλεψε ότι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα έρθει η 6η διαδοχική νίκη και υποστήριξε ότι η διαφορά των πέντε πόντων από τη 2η θέση θα αυξηθεί!

Αναλυτικά ο Κουτσούρης ανέφερε στην αθλητική ατζέντα του Corfu TV:

«Όπως είχαμε πει από την αρχή, μοναδικός σκοπός της ομάδας μας είναι η άνοδος στη Super League. Eίμαστε, πράγματι, σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο, χαίρεται το ποδόσφαιρο, η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα, τι άλλο, λοιπόν, για να είμαι ευτυχισμένος;

Πριν την έναρξη της σεζόν, πολλά σάιτ και προπονητές, δεν έδιναν εμάς στα φαβορί, αλλά άλλες ομάδες που έχουν... ένα βαθμό! Τους στέλνουμε, λοιπόν, μια απάντηση! Αποσπαστήκαμε ήδη πέντε βαθμούς και πιστεύω ότι η διαφορά θα διευθυνθεί κι άλλο».

Για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας είπε: «Την είδα την Αναγέννηση Καρδίτσας στον αγώνα της με τον Τύρναβο. Δεν αποτελεί φόβητρο για την Κέρκυρα, είναι του... χεριού μας και πιστεύω ότι θα υποκύψουν κι αυτοί στο καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep