Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γρηγορίου: «Θα κριθεί στα σημεία»

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, επιστρέφει ως αντίπαλος, στη Δράμα.

Ο προπονητής των Φαιάκων, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της Δόξας Δράμας στη Super League, μίλησε για το αυριανό (20/10) παιχνίδι κόντρα στους «μαυραετούς» και την αποχώρησή του τότε από το τιμόνι της Δόξας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ράδιο Ψίθυροι της Δράμας:

Αρχικά είπε: «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κριθεί στα σημεία και πολύ περισσότερο υπέρ της ομάδας που θα δώσει την περισσότερη μαχητικότητα στο παιχνίδι της. Όποιος φανεί πιο έτοιμος για την αναμέτρηση θα έχει το προβάδισμα για την νίκη».

Για την εικόνα που έχει για τη Δόξα Δράμας: «Η Δόξα κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα οικονομικής φύσης που πρέπει να ξεπεραστούν αλλά πιστεύω ότι στο τέλος οι διοικούντες της θα τα καταφέρουν. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και θα την στηρίξει. Ο κόσμος της Δόξας είναι η μεγάλη της δύναμη».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος από τις εξελίξεις που ακολούθησαν μετά την αποχώρηση του από την Δράμα: «Είμαι ένας άνθρωπος που από την φύση μου αποφεύγω να μιλάω πολύ και ειδικά πριν τελειώσει ή ολοκληρωθεί κάτι. Δυστυχώς δικαιώθηκα εκ του αποτελέσματος. Είχαμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να ανοίξουμε τον δρόμο για την άνοδο. Όμως αυτά που ήθελα εγώ για την συνέχεια, απείχαν πολύ από αυτά που έβλεπα να θέλει η διοίκηση. Δεν μπορούσα να παραμείνω κάπου όπου δεν θα έκανα αυτά που είχα σκοπό να κάνω.

Σε μια ομάδα σαν την Δόξα και τον κόσμο της, έχεις ένα λόγο παραπάνω για να θέλεις το καλύτερο. Αλλιώς δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία να κοροϊδεύεις κανένα και ειδικά ένα κόσμο που ξέρει να βλέπει να ανταμείβει την καλή προσπάθεια. Δυστυχώς και πάλι, θα το πω, ότι η εικόνα της ομάδας στην συνέχεια, στην παρουσία της στην σούπερ λιγκ με δικαίωσε ότι έκανα καλά που έφυγα και δεν έμεινα για να κοροϊδέψω κανένα και πρώτα απ’ όλα τον ίδιο μου τον εαυτό».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΣάββατο, 19 Οκτώβριος 2013 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep