Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μαζεύουν υπογραφές

Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής διαχείρισης υπογραφών για την επιστροφή του ΑΟΚ.

Οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα πήραν την πρωτοβουλία και παρουσια περίπου 150 φίλων της ομάδας του Ιονίου πραγματοποίησε η συνάντηση για το μέλλον του ΑΟΚ. Όπως αποφασίστηκε, θα δημιουργηθεί επιτροπή υπογραφών, ώστε οι «κυανέρυθροι» να μετάσχουν στα τοπικά της ΕΠΣ Κέρκυρας την προσεχή σεζόν. Οι Vourligans σημείωσαν ότι έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν περισσότερες από 200 υπογραφές, ενώ υπήρξαν και αντίθετες απόψεις, που στάθηκαν στο οικονομικό.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Ψάιλας αποχώρησε από το πάνελ όταν ο Αντώνης Ζώτος χαρακτήρισε την νέα ΠΑΕ ως μόρφωμα, ενώ νωρίτερα ο πρώτος έλεγε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «corfusports»: Είναι λυπηρό πως ο κόσμος που βρίσκεται εδώ είναι λίγος. Μπορεί να υποστηρίζω τη νέα ΠΑΕ, αφού είναι κερκυραϊκή, όμως, θέλω να ξαναδημιουργηθεί ο ΑΟ Κέρκυρα. Έχω 52 χρόνια υπηρεσίας σε αυτή την ομάδα, κι έχω ένα πόδι και μια καρδιά πληγωμένη».

Ο Άκης Γιούργας από την πλευρά του υποστήριξε ότι «Είχα εξασφαλίσει παράταση εφτά ημερών από την ΕΠΣ Κέρκυρας, ώστε να προλαβαίναμε τότε, να δηλώσουμε την ομάδα στα τοπικά. Όμως ο κ. Λιμπάντσης απέρριψε την πρόταση. Επίσης, τους καλέσαμε για να μπούμε, εμείς οι παλαίμαχοι, μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν…». Όσο για το γεγονός ότι ο ΑΟ Κέρκυρα δεν μπόρεσε να δηλώσει συμμετοχή σε κανένα πρωτάθλημα, είπε «Έπρεπε να καλέσουν έκτακτη γενική συνέλευση για να συναποφασίσουμε για το μέλλον της ομάδας. Αποφάσεις στην πλάτη μας δεν μπορει να παίρνει κανένας».

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων, τέλος, Γιώργος Κολυτάς κάλεσε τους παλαίμαχους να ενεργοποιηθούν για να γίνει πράξη η επιστροφή της ομάδας του Ιονίου.

Last modified onΤρίτη, 08 Οκτώβριος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep