Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γρηγορίου: «Έχουμε ανομοιογένεια»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι η Κέρκυρα χρειάζεται να βρει την ομοιογένειά της.

Ο τεχνικός των Φαιάκων δήλωσε ότι η ομάδα θα δουλέψει στα προβλήματα που εντόπισε στο φιλικό με τον Πιερικό και ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για να είναι έτοιμη έως την έναρξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μίνι πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών, κάνοντας λόγο για μία καινούργια κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Επειδή γνωρίζω καλά την κατηγορία, όλες οι ομάδες θα είναι όπως ήταν ο Πιερικός και ακόμα πιο δυνατές και σκληρές, ιδιαίτερα στην έδρα τους. Γι’ αυτό και θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στα δεδομένα της κατηγορίας.

Κατά διαστήματα έμεινα ευχαριστημένος, κυρίως από τη διάθεση. Βγάλαμε κάποιες φάσεις, ειδικά στο α’ ημίχρονο, από εκεί και πέρα, ωστόσο, υπήρξαν πολλές αλλαγές με την έναρξη του β’ μέρους. Έχουμε ανομοιογένεια κι αυτό είναι το βασικό μας μέλημα, παιχνίδι με παιχνίδι να βρούμε αυτό, που μας λείπει. Αν εσείς απ’ έξω εντοπίσατε ένα πρόβλημα, εγώ εντόπισα περισσότερα και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά. Γι’ αυτό, όμως, είναι τα φιλικά παιχνίδια. Από το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά θα μπούμε στην τελική ευθεία, έχοντας και το ματς Κυπέλλου. Γενικά, έχουμε αρκετό χρόνο ως την έναρξη του Πρωταθλήματος – κοντά ένα μήνα».

Στα μεταγραφικά: «Νομίζω πως με τον Ραπτάκη και τον Σίμιτς κλείσαμε. Σε περίπτωση, που βρεθεί κάτι εξαιρετικό – καμιά ομάδα δεν αρνείται κάτι αντίστοιχο.Θεωρητικά, ένα ρόστερ 20- 22 ατόμων είναι αυτό, που είναι αντιπροσωπευτικό για 40 αγωνιστικές. Κι αν χρειαστεί, υπάρχει κοντά και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, για οποιαδήποτε προσθήκη».

Για τη με απευθείας άνοδο των πρώτων κάθε ομίλου και τη διεξαγωγή των πλέι οφ: «Είναι, πράγματι, κάτι το καινούργιο το να παίξουμε άλλο ένα μίνι Πρωτάθλημα, με 14 αγωνιστικές, ενώ, έως τώρα, τα play off γίνονταν με τέσσερις ομάδες. Έχουμε συνηθίσει, ωστόσο, στη Football League από αντίστοιχες καταστάσεις! Κάθε χρόνο κάτι νέο ετοιμάζεται...».

πηγή: corfusports.gr

Last modified onΤρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2013 09:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep