Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο προσθήκες η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα απέκτησε τους Θωμά Κουλούρη, Κώστα Γεωργακόπουλο.

Δύο ακόμα προσθήκες για την ομάδα του Ιονίου, που ενέταξε στο ρόστερ της τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Θωμά Κουλούρη και τον 19χρονο επιθετικό, Κώστα Γεωργακόπουλο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι οι Κερκυραίοι ποδοσφαιριστές, Θωμάς Κουλούρης και Κώστας Γεωργακόπουλος υπέγραψαν διετή συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Κουλούρης γεννήθηκε στις 30/9/1991, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στο μεσοεπιθετικό «φτερό». Μέχρι προ διετίας, στέλεχος της ομάδας Νέων του ΑΟ Κέρκυρα, συμμετείχε, μάλιστα, στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι του 2011, επί Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Κατόπιν, αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε με το Κερατσίνι, φθάνοντας ως τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά (ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο Πειραιά). Ενώ πέρσι δοκίμασε την τύχη του στη Γερμανία, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της VfL 93 Hamburg, κατακτώντας το Πρωτάθλημα της Bezirksliga Nord. Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Κέρκυρα και, αφού έπεισε τον Μιχάλη Γρηγορίου στην προετοιμασία, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Γεωργακόπουλος γεννήθηκε στις 3/1/1994 και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Κέρκυρας, ακολούθησαν Όλυμπος και ΑΕ Καναλίων, απ’ όπου κι εντάχθηκε στους «μικρούς» του ΑΟ Κέρκυρα. Βασικό στέλεχος, την τελευταία τριετία, της ομάδας Νέων του ΑΟ Κέρκυρα, με την οποία, το 2012, έφθασε ως τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ, όπου και σκόραρε (ήττα 3-2 από την Κασσιώπη). Συμμετείχε και πέρσι, επί Άκη Μάντζιου, στην προετοιμασία των «μεγάλων» του ΑΟΚ, η υπογραφή, ωστόσο, επαγγελματικού συμβολαίου, έπρεπε να... περιμένει ένα χρόνο - στην Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep