Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν μπορούμε να παίζουμε σε χωράφι»

Για την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Κέρκυρας, μίλησε ο Χάρης Κουτσούρης.

Ο πρόεδρος της Κέρκυρας εξαπέλυσε βολές κατά της ΓΓΑ και της εταιρείας που ανέλαβε τις εργασίες στο ΕΑΚ, καθώς λίγες ημέρες πριν την παράδοση, ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται στο κακό του το χάλι, ενώ υπάρχουν ελλείψεις και σε άλλα θέματα, όπως της πυρασφάλειας.

Ο Χάρης Κουτσούρης είπε:

«Είναι λυπηρό, ένα γήπεδο, που πριν από δύο χρόνια ήταν το καλύτερο της Super League, για το οποίο δαπανήθηκαν περίπου 600.000 ευρώ από το εισόδημα του κερκυραϊκού λαού και δαπανούνται 60-70.000 ευρώ το χρόνο για συντήρηση, να βρίσκεται στην κατάσταση, που βρίσκεται. Η εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρησή του, ενώ έπρεπε να το παραδώσει –μετά τον υποβιβασμό της ομάδας- σε άψογη κατάσταση στη διοίκηση του σταδίου, στις 30 Ιουλίου, δεν το έπραξε. Δεσμεύτηκε για τις 30 Αυγούστου, αλλά, δυστυχώς, κατόπιν αυτοψίας που κάναμε, διαπιστώσαμε τραγικές ελλείψεις. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ταυτόχρονα, μαζί με την εταιρεία, άμοιρη δεν είναι ούτε η ΓΓΑ. Υπάρχουν παραλείψεις στην πυρασφάλεια, για την οποία καλούμαστε εμείς, τώρα, να πληρώσουμε, για να μπορέσει το στάδιο να λειτουργήσει».

Πάντως, ο Κουτσούρης εξέφρασε ην αισιοδοξία του: «Αν αποφασίσει η εταιρεία, να παραδώσει το γήπεδο όπως είναι υποχρεωμένη, ασχοληθεί σοβαρά και δεν κάνει τα... γιατροσόφια, που κάνει ως τώρα, σε 15-20 μέρες μπορεί να είναι σε άψογη κατάσταση. Έως τώρα, όμως, δεν το έχει πάρει “ζεστά”. Καλά, ωστόσο, θα κάνει να το πάρει!»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε κάλεσμα στον κόσμο: «Να φωνάξει μαζί μ’ εμάς έτσι, ώστε αυτά που κατακτήσαμε πριν από τρία χρόνια, δαπανώντας τεράστια ποσά, να επανέλθουν στην κατάσταση, που ήταν».

Για το τι θα κάνει η Κέρκυρα, σε περίπτωση που η κατάσταση δεν βελτιωθεί άμεσα σχολίασε: «Επιλογή δεν έχουμε, παρά να παίξουμε στο γήπεδο στην κατάσταση, που βρίσκεται! Αλλά μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, μια ομάδα που έχει παίκτες εγνωσμένης αξίας, δεν μπορεί να παίζει σε... χωράφι».

Πηγή: corfusports.gr

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep