Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ομαδική προσφυγή

Οι ποδοσφαιριστές της Κασσιώπης κατέθεσαν ομαδική προσφυγή για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους από την ΠΑΕ Κέρκυρα που διατήρησε τον ΑΦΜ της παλιάς ομάδας της Κασσιώπης. Οι ποδοσφαιριστές της Κασσιώπης κατέθεσαν ομαδική προσφυγή για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους από την ΠΑΕ Κέρκυρα που διατήρησε τον ΑΦΜ της παλιάς ομάδας της Κασσιώπης.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προσφυγές που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές της Κασσιώπης, αφού μετά την συγχώνευση διατηρήθηκε ο ΑΦΜ της ομάδας.

Αντιμέτωπη με την ομαδική προσφυγή έντεκα ποδοσφαιριστών θα τεθεί η ΠΑΕ Κέρκυρα, αφού οι παίκτες σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ έχουν συσπειρωθεί και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν πως θέλησαν πρώτα να υπάρξει επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης και να γίνει διακανονισμός ώστε να μην ακολουθήσουν την νομική διαδικασία, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.

Πρόκειται για τους Γιάννη Σφακιανάκη, Σήφη Ζάχο, Φάνη Φούκη, Αλέξη Βιτουλαδίτη, Γιώργο Ανυφαντή, Προκόπη Πάγκαλη, Γιάννη Κόκκινο, Δημήτρη Κεφαλά, Δημήτρη Ίσερη, Σταύρο Παναγιώτου, και Βαγγέλη Αδάμο. Παράλληλα υπάρχουν και οι τρεις ατομικές προσφυγές των Λυμπέρη Στεργίδη, Φαρούκ Αμπού Ελ Έλα και Ιουλιανού Πελάη, οι οποίο ακολούθησαν μόνοι τους τη νομική οδό.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep