Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παππάς: «Δουλειά και ψυχή»

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Παππά για ένα χρόνο.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, ενώ τόνισε ότι με δουλειά και ψυχή η Κέρκυρα θα πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας: «H ΠΑΕ γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Τάσο Παππά. Η συμφωνία έχει μονοετή διάρκεια».

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τάσος Παππάς είπε:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και ικανοποίηση για μένα, το γεγονός ότι θα φοράω πλέον τη φανέλα με το “καραβάκι”. Είναι κάτι, που το περίμενα πολλά χρόνια και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολλή δουλειά και ψυχή, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της Κέρκυρας. Ενώ, επ’ ευκαιρία, θα ήθελα να πω κι ένα μεγάλο και ειλικρινές “ευχαριστώ” στην τέως ομάδα μου, τον Όλυμπο, για όσα έζησα και μου προσέφερε –και σε ποδοσφαιρικό και σε ανθρώπινο επίπεδο- τα τελευταία χρόνια».

Ο Τάσος Παππάς γεννήθηκε στις 1/9/1984 στην Κέρκυρα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Κοντοκαλίου, σε ηλικία 12 ετών. Στα 18 του -ήδη βασικό μέλος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΚ, «μετακόμισε» στην ΑΕ Φαιάκων (Δ’ Εθνική - 27 συμ., 2 γκολ) και το 2003 υπέγραψε συμβόλαιο στον ΑΟ Κέρκυρα (Β’). Με προπονητή, τότε, τον Βασίλη Αντωνιάδη και τον οποίο γρήγορα διαδέχτηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Στο «καραβάκι» δεν πήρε ευκαιρίες και τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Πανηπειρωτικού Ιωαννίνων. Με τη μετονομασία του τελευταίου σε ΑΕ Γιάννινα, ο Παππάς έμεινε στην ομάδα (πλέον, με συμβόλαιο), παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις σημαντικές επιτυχίες των Πορτοκαλί: Πρωτάθλημα στη Δ’ το 2004-’05, δύο «γεμάτες» σεζόν στη Γ’ (44 συμ., 5 γκολ), ένδυση του περιβραχιόνιου του αρχηγού.

Ακολούθησε μια εξάμηνη θητεία στον Αιολικό (Γ’, παράλληλα με το στρατιωτικό του) και μια εξαιρετική παρουσία στον Θεσπρωτό (με προπονητή τον Γιάννη Χονδρογιάννη), προτού το 2010, επί Γκαμπέτα, ενσωματωθεί στον Όλυμπο. Τη φανέλα, του οποίου φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την τελευταία τριετία. Δύο Κύπελλα ΕΠΣΚ, «άνοδος» φέτος στη Γ’.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep