Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παππάς στην Κέρκυρα

Ο Τάσος Παππάς συμφώνησε με την Κέρκυρα και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα του Ιονίου. Ο Τάσος Παππάς συμφώνησε με την Κέρκυρα και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα του Ιονίου.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ιονίου.

Ο Τάσος Παππάς θα είναι η επόμενη κίνηση της ομάδας της Κέρκυρας, αφού ο 29χρονος αμυντικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και μετά από τρία χρόνια παρουσίας με τον Όλυμπο στην τέταρτη κατηγορία θα ενισχύσει τον σύλλογο που θα προκύψει μετά την συγχώνευση του ΑΟ Κέρκυρα με την Κασσιόπη. Αυτό θα είναι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του, αφού μέχρι τώρα ο αμυντικός από την Κέρκυρα είχε ενισχύσει τις ομάδες του νησιού που είχαν συμμετοχή στην Δ’ Εθνική.

Το όνομα της νέας ομάδας που θα προκύψει από την συγχώνευση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη, ενώ η συμφωνία έχει ήδη γίνει αφού έχουν παραγγείλει το αθλητικό υλικό. Αναμένεται να μην έχει πολλές τροποποιήσεις και ίσως να φύγει το ΑΟ από το Κέρκυρα και να γίνει απλά ΠΑΕ Κέρκυρα επειδή θα εκπροσωπεί όλο το νησί.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep