Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Την Τετάρτη το όνομα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα βρίσκεται την Τετάρτη στην Κέρκυρα για να προχωρήσει η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα βρίσκεται την Τετάρτη στην Κέρκυρα για να προχωρήσει η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Στην Κέρκυρα έχουν παραγγείλει τις νέες εμφανίσεις που θα έχουν το νέο όνομα της ομάδας μετά την συγχώνευση με την Κασσιόπη.

Το νέο όνομα θα ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα τροποποιηθεί αρκετά, απλά θα προστεθεί και το στοιχείο της Κασσιόπης, όπως αυτό θα γίνει και στο ρόστερ της ομάδας. Οι Καραγιάννης, Καραγιαννίδης και Θεοδωρέλης αναμένεται να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού ο νέος τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έχει εγκρίνει την κίνηση αυτή.

Ο 39χρονος τεχνικός αναμένεται να βρίσκεται την Δευτέρα στην Κέρκυρα ώστε να προχωρήσουν και οι άλλες κινήσεις του ρόστερ της ομάδας της Κέρκυρας. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας που θα έχουν 100 και 150 ευρώ. Για τα επίσημα οι τιμή των καρτών διαρκείας θα είναι στα 300 ευρώ.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep