Καβάλα στ' άλογο!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2, που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε άνοδο στην Super League 2, πέτυχε η Καβάλα στην έδρα της Βέροιας.

O Γαβριηλίδης έπειτα από κόρνερ του Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 60ό λεπτό και στο 68' ο δημιουργός του πρώτου γκολ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2, στέλνοντας τη μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Βοσνιάδη.

Η Καβάλα είχε καλή παρουσία, κρατώντας την Βέροια μακριά από την εστία της. Ωστόσο, στο 78' ο Πασάς έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Τελικά, το 0-2 έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ορφανίδη, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ταϊρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με τη νίκη αυτή, η Καβάλα ανέβηκε στους 28 βαθμούς και πλησίασε την σημερινή της αντίπαλο σε απόσταση αναπνοής (29β.).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Μπλέτσας, Μαραγκός, Στάμου, Ταΐρης, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Πέντα (54' Κανούλας), Ζούρκος Ν., Σιμόνι, Πασάς.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός (78' Αρναούτογλου), Στίκας, Παπαστεριανός, Κέρθι, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης, Σκαθαρούδης (70' Ορφανίδης), Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος Β. (87' Κουτσούμπας)

Last modified onΣάββατο, 25 Ιανουάριος 2020 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep