Ο ΟΦΗ πέταξε εκτός την Καβάλα

O ΟΦΗ συνέτριψε 4-0 την Καβάλα στο Ηράκλειο και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ανατρέποντας την ήττα (0-2) στο πρώτο παιχνίδι.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί πρώτη φορά στο 39ο λεπτό, με εντυπωσιακό γκολ του Τσιλιανίδη - με μακρινό σουτ.

Στο 42' η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρκόπουλου, αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ιδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα στο 51', με τον Νέιρα και στο 55' να ανακτά σκορ πρόκρισης με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Η Καβάλα ήθελε ένα γκολ για να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους και λίγο έλειψε να παγώσει το "Γεντί Κουλέ" στο 90' με τον Αρναούτογλου να αστοχεί από εξαιρετική θέση. Νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας είχε ανησυχήσει και πάλι την εστία του Γουάλι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έφυγε ολοκληρωτικά το άγχος από τους γηπεδούχους, όταν στην αμέσως επόμενη επίθεση -από την ευκαιρία του Αρναούτογλου- ο Φιγκεϊρέδο διαμόρφωσε το τελικό 4-0, που δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μπράουν, Κουτρουμπής (83' λ.τρ. Σακόρ), Γιαννούλης (λ.τρ. 72' Νάστος), Κοροβέσης, Νέιρα, Στάικος, Φερέιρα (56' Ντίνας), Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Κουτσούμπας, Παπαστεριανός, Μαϊδανός (57' Αρναούτογλου), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Ορφανίδης (71' Καθάριος), Βόσαλικ (60' Β. Παπαδόπουλος), Χαντί, Μαρκόπουλος.

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep