Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παλεύουν 12 με 13 παιδιά»

Η Καβάλα περνά δύσκολες στιγμές και το βάρος πέφτει σε 12-13 παιδιά, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ιορδανίδης. Η Καβάλα περνά δύσκολες στιγμές και το βάρος πέφτει σε 12-13 παιδιά, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας κάνουν μεγάλη προσπάθεια και βρήκαν απέναντι τους μια πολύ καλή ομάδα.

Μια αγωνιστική απομένει για το τέλος του πρωταθλήματος και της «περιπέτειας» της Καβάλας που πρέπει να βρει τον δρόμο της όπως είπε ο προπονητής της Μιχάλης Ιορδανίδης μετά την ήττα (3-0) από τον Απόλλωνα:

«Ξέρουμε ότι το τελευταίο χρονικά διάστημα η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη και η καλύτερη. Γνωρίζαμε ότι η Καλαμαριά διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, με νέους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μου κατά διαστήματα έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια. Δημιουργήσαμε φάσεις αλλά η Καλαμαριά ήταν καλύτερη. Σε όλη τη διάρκεια ήταν καλύτερη. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν στόχο, να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες.

Χάσαμε με ένα βαρύ σκορ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Είναι 12-13 παιδιά που τραβάνε όλο το βάρος. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και κάρτες. Έμεινε μια αγωνιστική για να τελειώσει η αγωνιστική σεζόν. Εύχομαι στην Καλαμαρά και στο φίλο μου τον Αλέξη Αλεξίου, καλή συνέχεια. Πραγματικά παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο. Επίσης εύχομαι η Καβάλα να βρει την τύχη της».

Πηγή: proininews.gr

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep