Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί»

Ο Γιώργος Γραμμένος διέψευσε ότι ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ.

Τα σενάρια που θέλουν τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την ΠΑΕ διέψευσε ο Γιώργος Γραμμένος, που επανεξελέγη στο ΔΣ. Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της Πρωινής σημείωσε ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα έχουν την οικονομική επιφάνεια να επαναφέρουν την Καβάλα εκεί που της αξίζει.

Μεταξύ άλλων ο Γραμμένος ανέφερε:

«Έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί. Το κλίμα ήταν καλό και η συμμετοχή αρκετά μεγάλη. Ψήφισαν πάνω από 100 μέλη του συλλόγου, ταμειακώς τακτοποιημένοι. Εξελέγη νέο ΔΣ με πρόσωπα και ανθρώπους που έχουν τη διάθεση και έχουν βοηθήσει στο παρελθόν τον Ερασιτέχνη. Τα τμήματα είναι πολλά και οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί. Χρειάζονται χέρια για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δυστυχώς έχει γίνει μια παρανόηση, ότι Ερασιτέχνης και ΠΑΕ, έχουν ταυτιστεί. Υπάρχει μια παρανόηση ότι ο Ερασιτέχνης ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Αυτό υπεύθυνα για μια ακόμη φορά, το διαψεύδουμε. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δεν υπάρχει η οικονομική άνεση. Δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ.

Πρέπει οπωσδήποτε, είτε η ομάδα μείνει στην κατηγορία, είτε υποβιβαστεί, να βρεθούν άνθρωποι με χρήματα, οι οποίοι θα μπορέσουν να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Είναι συλλογική απόφαση του προηγούμενου ΔΣ, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Αυτή είναι η θέση του Ερασιτέχνη και το δήλωσε και ο πρόεδρος κ. Κανάκης στην έναρξη της γενικής συνέλευσης».

Μείνατε ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου;

«Υπήρξε κατά τη γνώμη μου, μια αδικαιολόγητη κριτική που είχε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν γι' αυτή τη γενική συνέλευση. Ο Ερασιτέχνης ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ανοιχτές διαδικασίες. Στις συνελεύσεις παλαιότερα συμμετείχαν πολύ λιγότερα άτομα και ήταν τυπικές για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων. Αυτή τη στιγμή, ήδη από τις προηγούμενες εκλογές, έχει γίνει το μητρώο μελών. Είναι αρκετά τα μέλη, τα οποία έχουν εγγραφεί. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που προβλέπονται και απορρέουν από το καταστατικό. Ο ένας περιορισμός είναι ότι για να μπορεί κάποιος να έχει το δικαίωμα να ψηφίζει και να εκλέγεται, πρέπει να είναι μέλος του Ερασιτέχνη, τουλάχιστον ένα έτος. Αυτό προβλέπεται από το καταστατικό.

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια, τα γραφεία ήταν ανοιχτά. Ο πρόεδρος ήταν στα γραφεία και όποιος ήθελε να εγγραφεί μέλος έγκυρα και να ασκήσει τα δικαιώματά του. Δεν παραγνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα μας, επηρεάζει πολλούς ανθρώπους που θέλουν να εγγραφούν μέλη. Υπάρχει μια συνδρομή, η οποία πρέπει να καταβάλλεται ετησίως ή ως δικαίωμα εγγραφής».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep