Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρωτοδικείο χωρίς Τσάκα

Κρίσιμη η Τρίτη (07/01) για το μέλλον της Καβάλας.

Οι προσπάθειες για τη συγκρότηση διοίκησης πρωτοδικείου συνεχίζονται στην Καβάλα. Ο μέτοχος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Κουφατζής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «kavalapress» υποστήριξε ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 10 και πλέον άτομα και εξελίξεις θα δρομολογήσει η γενική συνέλευση που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (07/01). Μάλιστα, σημείωσε πως ο Βλάσης Τσάκας θα στηρίξει την προσπάθεια, αλλά όχι ως μέλος της διοίκησης πρωτοδικείου.

Αναλυτικά ο Κουφατζής είπε:

Σε ποια φάση βρίσκονται οι διεργασίες για την κατάρτιση της διοίκησης πρωτοδικείου;

«Οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον θα παρθούν στην γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στις 9 το βράδυ. Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε τα άτομα που θα απαρτίσουν την διοίκηση πρωτοδικείου».

Ποιοι θα συμμετέχουν στην διοίκηση;

«Το ποιοι θα συμμετέχουν στην διοίκηση δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για μένα, ωστόσο αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι μέχρι στιγμής πάνω από 10 άτομα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να πάρουν μέρος στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στις επόμενες αγωνιστικές. Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει να υπάρξει η έγκριση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ. Ωστόσο ακόμα και αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν εγκρίνουν τον σχηματισμό διοίκησης πρωτοδικείου εγώ, όντας μέτοχος της ομάδας, θα προχωρήσω μόνος μου στις απαιτούμενες ενέργειες για την δημιουργία της διοίκησης αυτής».

Ο κ. Τσάκας θα είναι μέλος της διοίκησης πρωτοδικείου; Είχατε αφήσει να εννοηθεί ότι θα έπαιρνε μέρος…

«Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα όχι. Θα στηρίξει βέβαια την προσπάθεια, αλλά δεν θα πάρει μέρος».

Πιστεύετε ότι ο ερασιτέχνης ΑΟΚ ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην διοίκηση πρωτοδικείου;

«Από ότι φαίνεται ο ερασιτέχνης ΑΟΚ θέλει, μεν, να στηρίξει την προσπάθεια αυτή αλλά δεν επιθυμεί να εμπλακεί στα διοικητικά. Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί; Δεν μπορώ να ξέρω. Στην γενική συνέλευση των μετόχων ο ερασιτέχνης ΑΟΚ θα καταθέσει τις απόψεις του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάνουμε μια αγνή προσπάθεια για να διασώσουμε την ομάδα. Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αξιοπρεπώς, όπως αρμόζει στον ΑΟΚ. Οποιοσδήποτε θέλει να σταθεί δίπλα μας είναι ευπρόσδεκτος, είτε βρεθεί εντός είτε εκτός της διοίκησης. Εμείς θα προχωρήσουμε την όλη προσπάθεια ούτως ή άλλως. Αν, πάλι, κάποιος θελήσει να είναι μπροστά μας και εμείς να τον ακολουθήσουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Η σωτηρία της ομάδας, όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό αλλά και με το οικονομικό κομμάτι. Οι οικονομικές υποχρεώσεις για τον αγώνα με τον Ηρακλή καλύφθηκαν. Με δεδομένο όμως ότι, όπως έχετε δηλώσει, «Εμείς δεν έχουμε 200-300 χιλιάρικα, έχουμε 5 χιλιάρικα το μήνα» πώς πιστεύετε ότι θα ανταπεξέλθετε στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας;

«Εμείς ήρθαμε σε επαφές με όλες τις πλευρές (παίκτες, προπονητικό τιμ, ιδιώτες που συνεργάζονται με την ΠΑΕ), και με βάση τα όσα προέκυψαν από τις επαφές αυτές έχουμε καταστρώσει ένα πλάνο το οποίο εκτιμώ ότι μπορούμε να καλύψουμε μέχρι το τέλος της σαιζόν».

Σε δηλώσεις του, όμως, στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ Ντίνος Κανάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει πειστεί από το πλάνο αυτό.

«Από την στιγμή που εμείς θα είμαστε μέσα στην διοίκηση της ομάδας είμαστε υπεύθυνοι για να λειτουργήσουμε το πλάνο αυτό και να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της Καβάλας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πείσουμε κανέναν για αυτό το πλάνο. Αν τυχόν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή της Καβάλας στο πρωτάθλημα (απολαβές παικτών και προπονητικού τιμ, ταξίδια, φαγητό, ξενοδοχεία κλπ.) αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση έκανε καλά την δουλειά της».

Εκτιμάτε ότι η Καβάλα θα σωθεί αγωνιστικά;

«Έχουμε 3-4 μήνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι αγωνιστικά μπορούμε να σωθούμε. Θα πρέπει, επίσης, να ληφθεί υπόψη ότι πολλές άλλες ομάδες βρίσκονται σε πολύ πιο άσχημη οικονομική κατάσταση από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε τακτικοί στις υποχρεώσεις μας και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την παραμονή της ομάδας στην Football League».

Last modified onΤρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep