Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Deal με Χαραλαμπίδη!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έγινε ο... τρίτος φετινός προπονητής της Καβάλας!

Πριν ακόμα προλάβει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Καβάλα... σπάει τα κοντέρ με την πρόσληψη του τρίτου προπονητή. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τοπαλίδη, μήνα, όπως είχε γράψει το flnews.gr δεν πρόλαβε να κλείσει ο Ντίτελμ Φέρνερ, με την ΠΑΕ να δίνει τα χέρια με τον πρώην τεχνικό της Νέας Σαλαμίνας, Απόστολο Χαραλαμπίδη!

Ο Βλάσης Τσάκας έδωσε τα χέρια με τον 45χρονο προπονητή, ο οποίος μετά την περσινή σεζόν στη Νίκη Βόλου αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από την Κύπρο. Στο παρελθόν έχει δουλέψει και σε Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Βέροια, Εορδαϊκό, Τρίκαλα, Φωκικό, Πολύκαστρο και ΟΦ Ιεράπετρας.

H ανακοίνωση της Καβάλας: 

«Ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές Ντίτελμ Φέρνερ και Γιάννη Τζιφόπουλο τους οποίους και ευχαριστεί δημόσια για την μέχρι τώρα συνεργασία που υπήρξε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Παράλληλα κάνει γνωστή, την πρόσληψη του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και του βοηθού του Αντώνιου Ανδρουλάκη. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεννημένος το 1970 και στην πλούσια επαγγελματική του έχει εργαστεί ως προπονητής».

Last modified onΠέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2013 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep