Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέμα λεπτομερειών η μεταβίβαση»

Την έγκριση της γενικής συνέλευσης για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ περιμένουν στην Καβάλα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Τσοκτουρίδης.

Μάλιστα, ο Τσοκτουρίδης τόνισε ότι την προσεχή εβδομάδα θα υπάρξουν διοικητικές αλλαγές και εξελίξεις, με τον Βλάση Τσάκα να βρίσκεται πίσω από αυτές, και θα γίνει η παρουσίαση των νέων ανθρώπων. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους 93, 7:

Ερώτηση: Τι ακριβώς γίνεται. Η ομάδα έχει παραχωρηθεί σε άλλα χέρια;

Απάντηση: Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Η ομάδα προχωράει όπως προχωρούσε. Πιστεύω όμως ότι πρόκειται για πολύ σοβαρούς επενδυτές και στις προσεχείς ημέρες θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Θα έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα.

Ερώτηση: Το συμβούλιο είναι ενημερωμένο;

Απάντηση: Έχω ενημερώσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Σχεδόν στο σύνολο τους. Από εκεί και πέρα είναι θέμα που αφορά πρακτικά τη γενική συνέλευση. Θα ενημερωθεί η γενική συνέλευση όταν θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι έχετε υπογράψει ένα προσύμφωνο;

Απάντηση: Υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις προκειμένου να προχωρήσει η διαπραγμάτευση. Υπάρχει μια βάση, επειδή μέχρι τώρα με τους προηγούμενους ενδιαφερόμενους επενδυτές δεν οδηγούνταν πουθενά και δεν είχαμε καμία κατάληξη. Προτίμησα στην προκειμένη περίπτωση να θέσουμε κάποιους όρους, για να προχωρήσουμε.

Ερώτηση: Υπάρχει το προηγούμενο του κ. Τσάκα με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια καχυποψία. Έχουν την οικονομική επιφάνεια οι νέοι υποψήφιοι επενδυτές να πάνε την ομάδα καλύτερα;

Απάντηση: Θεωρώ ότι ο κ. Τσάκας αγωνίζεται προκειμένου να πετύχει κάποια πράγματα. Μη ξεχνάτε ότι είναι η πόλη η οποία διαμένει. Εδώ είναι η οικογένεια του.

Υπάρχει ενδιαφέρον. Στο παρελθόν πάλι είχα συνεργασία με τον Κ. Τσάκα. Είχε μεσολαβήσει για κάποιον άλλον επιχειρηματία. Γνώριζε την αδυναμία που έχει ο ΑΟΚ να προχωρήσει, με δεδομένο την έλλειψη χρημάτων. Τώρα είχαμε μια επικοινωνία και μου πρότεινε τους συγκεκριμένους επενδυτές.

Ερώτηση: Εσείς τους τσεκάρατε; Έχουν την απαιτούμενη οικονομική επιφάνεια;

Απάντηση: Με ποιον τρόπο; Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που αν το τηρήσουν, σημαίνει ότι έχουν οικονομική επιφάνεια. Κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος ούτε για τον ίδιο του, τον εαυτό. Πάντως τους είδα πολύ σοβαρούς τους κυρίους. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.

Ερώτηση: Το χρονοδιάγραμμα ποιο είναι; Εμφανίζονται αυτοί οι κύριοι να κάνουν μεταγραφές, αλλά και να αλλάξουν τον προπονητή;

Απάντηση: Όσον αφορά την εμπλοκή τους στο θέμα των ποδοσφαιριστών, τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά και εφόσον υπάρχει πρόθεση να βάλουν χρήματα και να επενδύσουν στην ομάδα, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να πράξουν γρήγορα και να βοηθήσουν τον ΑΟΚ. Οπότε από μένα τους άφησα ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές τους. Να μπορούν να θέσουν τους στόχους τους, από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αν αυτό δε γινόταν, δε θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι στον ΑΟΚ. Δε θα μπορούσαν να υλοποιήσουν τους στόχους τους, με δεδομένο ότι οι επιλογές των παικτών θα είχαν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση.

Ερώτηση: Πρέπει να είναι κάτι κοντινό, εν όψει ότι θα πάρουν τη διοίκηση της ομάδας, τους δώσατε τη δυνατότητα να αλλάξουν και τον προπονητή.

Απάντηση: Δεν είναι έτσι ακριβώς. Συζητάμε διαρκώς. Κάθε κίνηση που κάνουν, τη γνωρίζω στο βαθμό που πρέπει. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι αυτή τη στιγμή, έχουν κάνει και κάποιες δαπάνες. Δεν είναι μόνο συζητήσεις. Έρχονται ποδοσφαιριστές, κλείνουν σπίτια. Υπάρχει μια κινητικότητα που αν μη τι άλλο, με ενθουσιάζει.

Ερώτηση: Έχουν πληρώσει κάποια χρήματα; Στο Δήμο Καβάλας έχουν δώσεις τις 12.000 που χρειαζόταν για τη Δημοτική ενημερότητα;

Απάντηση: Αυτό είναι λεπτομέρεια. Να μη μπαίνουμε σε νούμερα. Σημασία έχει ότι τώρα που μιλάμε, υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία έχουν επανατοποθετήσει τους στόχους του ΑΟΚ, σαφέστατα για πολύ ψηλότερα και αγωνίζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό μόνο μπορώ να πω. Για μένα έχει σημασία που ενεργοποιήθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν προκειμένου να έρθει μια καλύτερη μέρα στον ΑΟΚ, με το δεδομένο ότι δεν υπήρχε μέχρι στιγμής η οικονομική δυνατότητα να το πετύχει αυτό η υπάρχουσα διοίκηση.

Ερώτηση: Πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής είναι η πιο σοβαρή πρόταση απ` όλες τις υπόλοιπες;

Απάντηση: Και μόνο το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι αυτό το επίπεδο, θεωρώ ότι είναι η πιο σοβαρή. Μόνο απ` αυτό. Επίσης η ποιότητα των ανθρώπων είναι διαφορετική από τους προηγούμενους. Υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Ερώτηση: Αν δίναμε ποσοστά, τι ποσοστό θα δίνατε για να παραχωρηθεί η ΠΑΕ;

Απάντηση: Πολύ περισσότερο από το 50%. Είναι θέμα από λεπτομέρειες, υπάρχουν συζητήσεις ακόμη αλλά επειδή πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, σας λέω ότι όπως να έχει το θέμα, βλέποντας πως λειτουργούν, πιστεύω ότι ο ΑΟΚ θα βγει κερδισμένος, από αυτή τη συνεργασία.

Ερώτηση: Εσείς εκτός από τον Κ. Τσάκα, τους συναντήσατε;

Απάντηση: Βεβαίως. Ήρθαν σε μένα. Έχω δει τους πάντες που έχουν να κάνουν με αυτή την κίνηση. Θα γίνει ανακοίνωση και παρουσίαση των ανθρώπων. Πρώτα θα πάρουμε την έγκριση της γενικής συνέλευσης. Σας λέω ότι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την προσπάθεια, τους γνωρίζω. Έχουμε βρεθεί, έχουμε συζητήσει και έχουν έρθει οι άνθρωποι στο γραφείο μου. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη σοβαρότητα τους.

Ερώτηση: Τι του είπατε του Τοπαλίδη;

Απάντηση: Δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής το παραμικρό. Δεν του έχω πει τίποτα. Οι διοικητικές αλλαγές, δεν αφορούν τον προπονητή κάθε ομάδας. Δεν αφορούν το αγωνιστικό τμήμα. Πολλά ακούγονται. Το αγωνιστικό τμήμα είναι ανεξάρτητο από το διοικητικό. Δεν μπορώ να θέσω όρο να μείνει ένας προπονητής στην ομάδα. Αυτό δε γίνεται. Καταλαβαίνετε ότι όταν μια ομάδα επενδυτών, έρθει εδώ και θέλει να θέσει κάποιους στόχους, μπορεί να θέλει να έχει συνεργάτες. Μπορεί λέω, δεν το γνωρίζω. Κανένας δε μπορεί να θέσει αυτόν τον όρο.

Ερώτηση: Πάντως γρήγορα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο; Δεν πρέπει να τρενάρουν αυτές οι υποθέσεις.

Απάντηση: Πιστεύω ότι επειδή υπάρχει αυτή την περίοδο μεγάλος οργασμός από κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση της ομάδας, δε θέλω να ασκήσω μεγαλύτερη πίεση σε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή ασχολούνται με το αγωνιστικό μέρος. Πιστεύω ότι θα προχωρήσουν και άλλο οι συζητήσεις μας, την προσεχή εβδομάδα. Πάντως σας λέω ότι δεν υπήρξε η παραμικρή διαφωνία μεταξύ μας. Πιστεύω ότι την εβδομάδα που μας έρχεται θα υπάρξουν και διοικητικές αλλαγές.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 10:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep