Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στις 5 Αυγούστου η πρώτη

Η Καβάλα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα στις 5 Αυγούστου.

Στον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν έχει προχωρήσει η Καβάλα. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα όσα συζήτησαν ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τσοκτουρίδης με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά, η έναρξη των υποχρεώσεων των«αργοναυτών» ορίστηκε για τις 5 Αυγούστου. Οι δύο άνδρες ανέλυσαν και τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και τη στελέχωση του ρόστερ. Ο Μαραντάς είχε συνάντηση και με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών, Σάκη Τσιρονίδη, για την στελέχωση της Κ17.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε δελτίο Τύπου μέσω του οποίου ευχαριστεί τον ερασιτέχνη ΑΟΚ για την παραχώρηση των γραφείων στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Καβάλα:

-«1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νέα Καβάλα θεωρεί δημόσια υποχρέωσή του να ευχαριστήσει το αντίστοιχο Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για την παραχώρηση των γραφείων στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

2. Στο πλαίσιο της στελέχωσης της ομάδας U17 καλούνται οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1996, 1997, 1998 και 1999 που θέλουν να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τον υπεύθυνο προπονητή Αθανάσιο Τσιρονίδη και στο τηλέφωνο 6944-447.649».

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 22:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep