Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βακιρτζής: «Όλο παραμυθάκια...»

Για την κατάσταση που διαδραματίζεται στην Καβάλα μίλησε ο Βασίλης Βακιρτζής, που μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη.

Τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό 93, 7 και είπε τα εξής: «Υπάρχει στο μυαλό μας εδώ και πολύ καιρό να γίνει μια σύσκεψη. Κάτι πρέπει να γίνει. Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό και όχι να πούμε ότι κάναμε μια σύσκεψη. Να ζητήσουμε εξηγήσεις είναι εύκολο και το έχουμε ξανακάνει. Δεν είδαμε όμως κάτι διαφορετικό. Μέχρι τώρα μόνο ευχολόγια, μόνο ελπίδα ότι σίγουρα η ομάδα θα πωληθεί. Βλέπουμε ακόμη ότι ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών κάνουνε κινήσεις για να φύγουν από την ομάδα. Για τον Κάργα έχω πληροφόρηση ότι θα πάει σε άλλη ομάδα, αυτή την εβδομάδα. Αν έχει κάνει προσφυγή, δεν προλαβαίνει να τον κρατήσει ο ΑΟΚ.
Εχουμε κάνει άλλες 10-20 συσκέψεις αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρχε. Δεν άλλαξε κάτι. Η κατάσταση δυστυχώς χειροτερεύει από εβδομάδα από σε εβδομάδα. Παραμυθάκια ακούμε από το Γενάρη. Θεωρώ ότι λέγονται για να κερδίζουν κάποιοι χρόνο. Τίποτα παραπάνω. Υπάρχει ένα καθεστώς στη διοίκηση της ΠΑΕ, το οποίο είναι αμφιλεγόμενο και δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Το μόνο που υπάρχει είναι να πάρουν κάποιοι άνθρωποι τα λεφτά τους. Ο ερασιτέχνης ΑΟΚ από το Γενάρη άρχισε να πιέζει ορισμένες καταστάσεις αλλά τότε ήμασταν οι κακοί γιατί κάποιοι έβλεπαν ότι η ομάδα μπορεί να αλλάξει κατηγορία».

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούλιος 2013 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep