Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πήραμε σημαντικές εμπειρίες»

Ο Γιάννης Ντόσης είναι ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Καβάλας που πήραν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Μίλησε στο www.kavalagoal.gr για τα κέρδη μιας χαμένης χρονιάς.

«Από τα ευχάριστα της φετινής παρουσίας του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League σίγουρα αποτελεί το γεγονός ότι πολλοί νεαροί παίκτες όπως και εγώ πήραμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιχνίδια. Αυτό το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες».

Ο 21χρονος επιθετικός των «Αργοναυτών» Γιάννης Ντόσης μίλησε στο www.kavalagoal.gr, σχολίασε την ποδοσφαιρική χρονιά που φεύγει, την ομάδα και τον ίδιο προσωπικά ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Football League θα θέλαμε τη δική σου εκτίμηση για την παρουσία του Α.Ο.Κ.

-«Ήταν πραγματικά μία χρονιά όπου υπήρξαν κάποιες δυσκολίες τις οποίες προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε δείχνοντας όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Εξ αρχής πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πλασαριστεί μέσα στις ομάδες που θα διεκδικούσαμε την άνοδο μέσω των αγώνων play-off αλλά ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Τα προβλήματα που προέκυψαν θεωρώ ότι έπαιξαν ρόλο αλλά εμείς που βρισκόμασταν μέσα στα αποδυτήρια, προσπαθήσαμε να τα παραμερίσουμε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Θα μπορούσαμε σίγουρα να πηγαίναμε καλύτερα και θεωρώ ότι μία χρονιά έφυγε μέσα από την οποία μπορούσαμε να πετύχουμε πιο πολλά πράγματα».

«Ήταν πραγματικά μία χρονιά όπου υπήρξαν κάποιες δυσκολίες τις οποίες προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε δείχνοντας όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Εξ αρχής πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πλασαριστεί μέσα στις ομάδες που θα διεκδικούσαμε την άνοδο μέσω των αγώνων play-off αλλά ωστόσο δεν τα καταφέραμε».

-Θεωρείς ότι η προσωπική σου αγωνιστική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος σε αφήνει ικανοποιημένο;

«Από τα ευχάριστα της φετινής παρουσίας του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League σίγουρα αποτελεί το γεγονός ότι πολλοί νεαροί παίκτες όπως και εγώ πήραμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιχνίδια. Αυτό το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες. Σε ότι έχει να κάνει με τη δική μου περίπτωση θα ήθελα να πω ότι έκανα 25 παιχνίδια μέχρι τώρα και το γεγονός αυτό με αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο, όπως ευχαριστημένος είμαι και γενικότερα από την παρουσία μου σε ολόκληρο το πρωτάθλημα της Football League».

«Με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών σίγουρα θα επιδιώξουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης και τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Θέλουμε με τη νίκη αυτή να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο μας όσο καλύτερα γίνεται»

Ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή δίνει τον τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στα Γιαννιτσά. Ποιο μήνυμα στέλνεις στους Καβαλιώτες φιλάθλους;

«Με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών σίγουρα θα επιδιώξουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης και τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Θέλουμε με τη νίκη αυτή να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο μας όσο καλύτερα γίνεται και να τον ευχαριστήσουμε κατά κάποιο τρόπο για τη συμπαράστασή του από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και το τέλος. Έτσι στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε να έρθει στο «Ανθή Καραγιάννη» και πιστεύω ότι στον επίλογο του πρωταθλήματος θα τον αποζημιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep