Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποδεκατισμένη στην Επανομή

Ελλιπής η αποστολή της Καβάλας για το παιχνίδι με την Αναγέννηση στο «Ν. Σαράφης».

Συνολικά 20 είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στο ρόστερ της Καβάλας. Τόσοι έμειναν από την αρχή της σεζόν. Έρχεται το προτελευταίο ματς για τους Αργοναύτες, με την Επανομή, και η αποστολή που θα ταξιδέψει στο «Ν. Σαράφης» απαρτίζεται από 16 παίκτες (οι τρεις τερματοφύλακες), μια και οι τέσσερις είναι τιμωρημένοι.
Στέλιος Μαραγκός, Τάσος Παγώνης, Δημήτρης Πλιάγκας και Παντελής Ντουτσαρίδης έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα λείψουν και κόντρα στην Επανομή, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής Football League, με τα Γιαννιτσά.
Όπως είναι λογικό όλοι στη μακεδονική ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία να τελειώσει ο μαραθώνιος, ώστε να δουν και οι παίκτες τι θα απογίνουν, αλλά και οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα τι μπορούν να κάνουν για τη νέα σεζόν. Στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά επιστρέφει ο Πάτο, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι: Σουλογάνης, Τιγγιρίδης, Αποστολίδης, Κάργας, Ντομί, Θεοδωρίδης, Καλαγκάνης, Καπνόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Μπρατσιάνι, Τριποτσέρης, Τσομπανόπουλος, Ντόσης, Παπαδόπουλος, Χλωρός, Κοτίτσας.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep