Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Έμεινε εκτός ο Πάτο

Ο επιθετικός της Καβάλας, Ουσμάν Πάτο, επέστρεψε από τη Γαλλία αλλά έμεινε εκτός από την αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ουσμάν Πάτο ήταν για περίπου μία εβδομάδα στη Γαλλία. Το Σάββατο (18/5) επέστρεψε στην Καβάλα, ωστόσο όπως είναι λογικό έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής (19/5) με τον Πανσερραϊκό. Ο στράικερ από τη Γουινέα είναι άλλωστε και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά, ο οποίος ως γνωστόν επέστρεψε και αυτός από την Ελβετία όπου συμμετείχε σε σεμινάριο προπονητικής.
Ο Ξανθιώτης τεχνικός βέβαια δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στον Νίκο Καραμπετάκη για το κοουτσάρισμά του στο Ελ Πάσο, στο ματς με την Καλλιθέα. Κατά τα άλλα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Μανώλης Αποστολίδης και Θοδωρής Τριποτσέρης και συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου.
Η αποστολή: Τιγγιρίδης, Σουλογάνης, Αποστολίδης, Θεοδωρίδης, Ντομί, Παπαδόπουλος, Μπρατσιάνι, Μαραγκός, Παγώνης, Τριποτσέρης, Κοτίτσας, Κάργας, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης, Πλιάγκας, Χλωρός, Ντόσης, Ρεβυθόπουλος και Τσομπανόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάιος 2013 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep