«Δεν θα ξεχάσω το ματς με Ολυμπιακό»

  • Written by Καβάλα: Γιώργος Νελόπουλος
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Ο 18χρονος μπακ της Καβάλας, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος μίλησε για τη φετινή πορεία της Καβάλας και τις ευκαιρίες που πήραν οι νεαροί.

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος ο ΑΟΚ έβγαλαν και κάτι θετικό. Για την ακρίβεια έβγαλαν το ταλέντο που υπάρχει στους «Αργοναύτες». Νεαρά παιδιά πήραν συμμετοχές και έδειξαν ότι μπορούν να στελεχώσουν μελλοντικά την Καβάλα. Ένας από αυτούς, ο 18χρονος δεξιός μπακ, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Εβδόμη» και τον Γιώργο Νελόπουλο, μιλώντας για το ντεμπούτο του κόντρα στον Ολυμπιακό και τις εντυπώσεις του από τη φετινή χρονιά.

Ο Ρεβυθόπουλος μόλις 5 ετών άρχισε να παίζει ποδόσφαιεο με την ΑΕ Καλαμπακίου και στα 17 του υπέραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καβάλα. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πώς ήταν η στιγμή που για πρώτη φορά μπήκες στο γήπεδο ως επαγγελματίας πλέον με τη φανέλα του ΑΟΚ;

«Για μένα η χαρά ήταν διπλή και μεγάλη μου τιμή που έκανα ντεμπούτο αγωνιζόμενος για πρώτη φορά κόντρα σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δε νομίζω να το ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι».

REBY1

Τι και πώς ένιωσες στο μάτς με τον Ολυμπιακό;

«Το συναίσθημα που κυριαρχούσε μέσα μου στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ο ενθουσιασμός και κατά δεύτερον ήθελα να βγάλω τον εγωισμό μου στο γήπεδο και να δείξω ότι μπορώ να παίξω στον ΑΟΚ. Μου είπαν ότι πήγα καλά και αισθάνθηκα πολύ όμορφα».

Τι θα θυμάσαι από αυτό το παιχνίδι;

«Αγωνιστικά έχω να θυμάμαι τη βοήθεια των συμπαικτών μου κυρίως ψυχολογικά, όταν έκανα το πρώτο μου βήμα στον αγωνιστικό χώρο, που με παρότρυναν και με «ανέβασαν» με τα λόγια τους, καθώς επίσης θα θυμάμαι και τα άσχημα λόγια του Βλαχοδήμου απέναντι μου…».

REBY2

Η εμπειρία της συμμετοχής σου στη Δ΄Εθνική, πόσο καλό σου έκανε;

«Θεωρώ πως η συμμετοχή μου στα παιχνίδια στη Δ’ Εθνική μου έκανε πολύ καλό γιατί είχα να κάνω με άντρες και η σκληρή κατηγορία με βοήθησε να δω διαφορετικά κάποια πράγματα».

Τι σκέφτεσαι πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο;

«Αυτό που πρωταρχικά σκέφτομαι είναι να πάω καλά και να τελειώσω το ματς υγιής και να δικαιώσω αυτούς που μου έδωσαν την ευκαιρία. Και περιμένω και άλλες από εδώ και πέρα».

REBY3

Οι συμμαθητές σου τι σου λένε που ξέρουν ότι παίζεις στον ΑΟΚ; Έρχονται να σε δουν;

«Με ρωτούν κάθε μέρα πώς πάω, τι γίνεται στις προπονήσεις, εάν είμαι ευχαριστημένος, ενώ φυσικά με ρωτούσαν για μέρες μετά πώς μου φάνηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Ποιός αποφάσισε να γίνεις δεξί μπακ, εσύ ή ο προπονητής σου;

«Με έβαλε ο προπονητής να παίξω αρχικά σε αυτή την θέση πήγα καλά και από τότε έγινα δεξί μπακ και καθιερώθηκα σε αυτή τη θέση».

Ποιός παίκτη θαυμάζεις σε αυτή τη θέση;

«Ο παίκτης που θαυμάζω σε αυτήν τη θέση είναι ο Ντάνιε Άλβες της Μπατσελόνα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλα αρκετά καλά δεξιά μπακ».

Πώς βλέπεις τη φετινή σεζόν του ΑΟΚ, την περίμενες καλύτερη ή χειρότερη;

«Αν το δω προσωπικά η φετινή σεζόν ήταν αρκετά καλή, γιατί πήρα ευκαιρίες και έδειξα κάποια πράγματα. Συνολικά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, όμως υπήρχαν τα γνωστά προβλήματα που ήδη όλοι ξέρετε».

Σε ποιούς θέλεις να πεις ένα «ευχαριστώ» για όσα σου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα;

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με έβγαλαν στην επιφάνεια και ακόμα ένα ευχαριστώ σε αυτούς που με στηρίζουν μέχρι σήμερα».

REBY4

Η χειρότερη σου μέρα μέχρι σήμερα στα γήπεδα;

«Δεν είχα κάποια τόσο άσχημη στιγμή ως σήμερα και παρακαλάω να μην έχω και στην συνέχεια».

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου ή πως τον φαντάζεσαι μετά από 10 χρόνια;

«Δεν με έχω φανταστεί κάπως, αλλά κάνω κάθε μέρα τον σταυρό μου να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα δηλαδή να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο…».

ΚΑΒΑΛΑ: Γιώργος Νελόπουλος

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2013 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep