Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φοβηθήκαμε για το... κακό»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι και πως θα μπορούσαν να ισοφαριστούν.

Ο τεχνικός της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε μετά το 2-1 σε βάρος των Αχαιών: «Μετά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε πριν από μία εβδομάδα με τον Γάζωρο, για μας η νίκη κόντρα στην ομάδα της Παναχαϊκής ήταν μονόδρομος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά κενά διαστήματα ωστόσο η ομάδα μου είχε αρκετές καλές στιγμές και θα μπορούσε να πετύχει τέρματα σε ευκαιρίες οι οποίες πραγματικά δεν χάνονται. Νομίζω ότι δουλέψαμε καλά μέσα στο γήπεδο και καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα η οποία σε κάποιες στιγμές, λόγω της καλής κατοχής της μπάλας που είχε, μας φόβισε ότι θα μπορούσε να κάνει το... κακό. Δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να δεχτούμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα που άνευ λόγου για το λεπτό μέχρι και το τέλος του αγώνα αγχωθήκαμε.


Το παιχνίδι με την Παναχαϊκή τελείωσε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και βλέπουμε τη συνέχεια. Εχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε, γιατί στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας με τον Θρασύβουλο θα απουσιάσουν αρκετοί παίκτες λόγω τιμωρίας αλλά και όπως φαίνεται αρκετοί παίκτες μας είναι κουρασμένοι και θα λείψουν από τα επόμενα παιχνίδια. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον προπονητή της Παναχαϊκής Γιώργο Κούτση και μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην ομάδα του. ελπίζω και εύχομαι στη συνέχεια εμείς να μην έχουμε άλλα προβλήματα σε επίπεδο κυρίως τραυματισμών αλλά και καρτών των ποδοσφαιριστών μας. Και αυτό γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».

 

 

Ο Πιερ Καλαγκάνης είπε: «Μετά το στραβοπάτημα που είχαμε στο γήπεδό μας με τον Γάζωρο θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Παναχαϊκή και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό για μας νικηφόρο αποτέλεσμα. Είχαμε τη θέληση προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς. Κυρίως από το πρώτο ημίχρονο που πλην του τέρματος που πετύχαμε χάσαμε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά το σίγουρο είναι ότι όπως και ο κόσμος είδε δεν απειληθήκαμε σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ελάχιστο κόσμο, τον πιστό δηλαδή κόσμο μας που έρχεται κάθε φορά στο γήπεδο αλλά εκείνο το οποίο θέλουμε να ζητήσουμε είναι ο κόσμος να συσπειρωθεί δίπλα μας στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ο μαραθώνιος της Football League είναι μεγάλος. Καταβάλλουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, ευελπιστούμε αυτή να έχει αποτέλεσμα και σ’ αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Από κει και πέρα θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Παναχαϊκής».

 

Για το επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή (10/3) στη Φυλή με τον Θρασύβουλο, ο Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τάσιτς, Παγώνη, Εντιαγέ, Ντουτσαρίδη.

 

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep