Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι

Η Καβάλα ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αλλά άρεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ήττα (2-0) στο Καραϊσκάκη δεν έδινε ελπίδες στον ΑΟΚ για πρόκριση στους «8» απέναντι στους Πειραιώτες. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που μόλις στο 12’ ο Γκρέκο με εκτέλεση κόρνερ βρήκε το κεφάλι του Σιόβα και ο στόπερ του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο «Ανθή Καραγιάννη». Κάπου εκεί η υπόθεση – πρόκριση είχε τελειώσει, με το ματς να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η Καβάλα, πάντως, μετά την οπισθοχώρηση του Πάτο και την είσοδο του Ν’ Ντιαγιέ, έγινε πιο απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έδειχνε να κάνει συντήρηση δυνάμεων και περίμενε πότε θα ολοκληρωθεί το ματς. Μάλιστα, στο 83’ ο Πάτο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό μετά κακώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ο Ν’ Ντιαγιέ.

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παγώνης (51' Ρεβυθόπουλος), Καλαγκάνης, Γελαδάρης (51' N' Ντιαγιέ), Κάργας, Τριποτσέρης, τάσιτς, Μαραγκός, Κούτεφ, Πλιάγκας (64' Ντος Σάντος), Πάτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς (46' Παπαδόπουλος), Σιόβας, Λυκογιάννης, Μοντέστο, Φέισα, Γκρέκο (58' Πίνο), Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2013 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep