Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάνοπλοι «Αργοναύτες»

Η Καβάλα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (30/1) τον Ολυμπιακό και θα επιχειρήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτυ αγώνα.

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία και θα χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του. Η αποστολή που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Τρίτης (29/1) είναι η εξής: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Παγώνης, Κοτίτσας, Γελαδάρης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Πακάλτσης, Κάργας, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι, Χλωρός, Εντιαγέ , Κούτεφ, Πλιάγκας, Ρεβυθόπουλος και Πάτο.
Ο ίδιος μιλώντας στο kavalagoal.gr είπε τα εξής: «Για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω και του σκορ (2-0) που έχουμε από τον πρώτο αγώνα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα καταβάλλουμε την προσπάθεια που απαιτείται για να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και φυσικά τις λίγες ελπίδες που υπάρχουν για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θαδούμε τι έχουμε κάνει. Ο Ολυμπιακός ως γνωστών είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και θέλω να τονίσω ότι όπως στο πρώτο παιχνίδι κάναμε μία τεράστια προσπάθεια για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα έτσι και στον επαναληπτικό θα κάνουμε την προσπάθεια για να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα».

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2013 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep