Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άντεξε για ένα ημίχρονο…

Η Καβάλα στάθηκε αξιοπρεπώς για ένα ημίχρονο στο Καραϊσκάκη, αλλά ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Χωρίς άγχος παρατάχθηκε ο ΑΟΚ την Τετάρτη (16/01) το απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στους Πειραιώτες και πέτυχε τον στόχο του στο πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ κακοί, αποδοκιμάστηκαν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα να έρθει το 2-0, που δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου.

Στο 59’ ο Γκρέκο εκτέλεσε φάουλ και ο Παπάζογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», ενώ τα πράγματα για την Καβάλα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο στο 62’, οπότε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πλιάγκας για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντιακιτέ. Στο 73’ ο Τζιμπούρ έχασε τεράστια ευκαιρία να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και το 2-0 διαμορφώθηκε στο 81’ με δυνατό σουτ του Φέισα έπειτα από μπαλιά του Αμπντούν. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Ντος Σάντος έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει όταν ο Μέγιερι τον πρόλαβε στο τετ α τετ.

Σημειώνεται ότι ο ΑΟΚ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία για την αποβολή του Δημήτρη Πλιάγκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Ζαραδούκας, Φέισα, Γκρέκο, Πίνο (56' Αμπντούν), Φετφατζίδης (60' Πάντελιτς), Μήτρογλου, Τζιμπούρ (74' Βλαχοδήμος).

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σουλογάνης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Γελαδάρης (85' Χλωρός), Καλαγκάνης, Πλιάγκας, Αναστασόπουλος, Μαραγκός, Κούτεφ (60' Μπρατσιάνι), Κοτίτσας, Ν' Ντιαγιέ (66' Ντος Σάντος).

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 01:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep