Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπαδόπουλος: «Δύο προσωπικότητες»

Στην απουσία των Ντιέ και Μοκάκε στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, που τόνισε την ανάγκη απόκτησης δύο καλών παικτών.

Ο προπονητής της Καβάλας είπε τα εξής μετά τη νίκη κόντρα στον Φωκικό: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι όχι όμως καλό από πλευράς ποιότητας και το σίγουρο είναι ότι εμείς θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλό μας και εκείνο το οποίο είναι σίγουρο είναι το ότι οι παίκτες μου έδειξαν αγωνιστικότητα, πάθος και γι’ αυτό το λόγο θέλω να τους συγχαρώ. Κερδίσαμε δίκαια και το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Καβάλας θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League αφού ο αρχικός της στόχος ήταν αυτός. Για να πετύχουμε στο στόχο μας χρειαζόμαστε δύο ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και ποιότητα όπως είναι ο Ντιέ που πήγε στην Ξάνθη και ο Εντιαγέ ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω του ότι ήταν τραυματίας. Γενικά θα ήθελα να σας πω ότι οι απουσίες των συγκεκριμένων δύο ποδοσφαιριστών αλλά και του Μοκάκε για μας ήταν απώλεια.

Πήραμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάζουμε μπροστά και θα πρέπει καθημερινά στη συνεργασία που έχω με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Κώστα Τσαλίκη προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη συνέχεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας για τη βοήθειά του και να πω ότι ο Εντιαγέ με τον οποίο δουλεύουμε καθημερινά τον τελευταίο καιρό με το γκολ που πέτυχε μας βοήθησε. Σε ότι έχει να κάνει με τον Κοτίτσα πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για το νέο μεταγραφικό απόκτημά μας Κούτεφ που πρόσφατα ήρθε στον Α.Ο.Κ.. Ο νεαρός Κάργας πιστεύω ότι μέσα από την καθημερινή δουλειά και αποκτώντας την εμπειρία με τον καιρό θα μας βοηθήσει σημαντικά».

 

Ο αμυντικός Θοδωρής Τριποτσέρης είπε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν έτσι ώστε η ομάδα μου να φτάσει στη νίκη την οποία θέλαμε τόσο πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών τους φιλάθλους οι οποίοι μας έδωσαν δύναμη και ώθηση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για μας ακολουθεί το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Καραϊσκάκη και εμείς θα πάμε για να ευχαριστηθούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

 

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2013 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep