Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπαδόπουλος: «Θέλουμε ποιοτικούς παίκτες»

Ο τεχνικός της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Βύζαντα ότι η ομάδα του έχει ανάγκη από μεταγραφές ποιοτικών παικτών.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρία και με το ξεκίνημα του β’ δεχτήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Αμέσως πήραμε το ρίσκο και με αλλαγές αλλάξαμε τη διάταξή μας και γίναμε πιο επιθετικοί. Μας βγήκε αυτό και φέραμε το παιχνίδι στα ίσια, όμως ο Βύζας θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι πριν πετύχουμε το γκολ. Το αποτέλεσμα, πάντως, θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές με ποιότητα, διότι έχουμε απώλειες στο έμψυχο δυναμικό από την αποχώρηση ποδοσφαιριστών και τις απουσίες που υπάρχουν. Μόνο έτσι θα υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει» ήταν τα λόγια του.

Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πλιάγκας είπε: «Το παιχνίδι ήταν κακό λόγω του δυνατού αέρα, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Βύζας ευτύχησε να προηγηθεί και στη συνέχεια θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά εμείς βρήκαμε τον τρόπο και πετύχαμε γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο και εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε την Καβάλα εκεί που της αξίζει». Τη φάση του 83' που φέρεται να ανατράπηκε δεν θέλησε να τη σχολιάσει.

* Στα Μέγαρα ταξίδεψαν περίπου 20 οπαδοί της Καβάλας.

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep