Εκτός ο Ντιέ, μέσα ο Ν’ Ντιαγιέ!

  • Written by Καβάλα: Γιώργος Νελόπουλος
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Η Καβάλα επικράτησε 2-1 του Άρη Ακροποτάμου, με απόντα τον Σερζ Ντιέ.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Σερζ Ντιέ από τους Αργοναύτες. Ο Αφρικανός μέσος της Καβάλας συνεχίζει να προπονείται μόνος του και ήταν απών από το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (30/12) με τον Άρη Ακροποτάμου, που βρήκε νικητή τον ΑΟΚ με 2-1. Αντίθετα, ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος είδε με ικανοποίηση τον Μοκακέ να αγωνίζεται, όπως και τους Ντος Σάντος, Πλιάγκα, Τενεμά Ν’ Ντιαγιέ.

Παράλληλα, ο προπονητής της Καβάλας δοκίμασε τον επιθετικό από τη Γουινέα, Ελχατζί Ουσμάν Μπάρι ή «Πάτο». Ο 21 ετών Αφρικανός αγωνιζόταν στην Εσθονία με τη φανέλα της Ταμέκα Τάρτου και έχει ύψος 1μ.70. Είναι δύο φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του και προηγουμένως έπαιζε στο πρωτάθλημα της Τυνησίας με την Ετουάλ Σπορτίβ ντι Σαχέλ.

Το 0-1 πέτυχε στο 20’ με σουτ «κεραυνό» ο Πλιάγκας και το 0-2 ο Γελαδάρη, μετά από κάθετη πάσα του Αναστασόπουλου. Ο Ακροπόταμος μείωσε στο 36΄με τον Αμιάδη.

Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Σολείδης, Τσέπα, Κάμπατζης, Καραγιαννίδης, Μανάφης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Σάσσος, Αμιάδης. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Αλεπίδης, Μπαρμπαγιάννης, Τερλελές, Καμπάς, Γούναρης, Γραβάς.

Α.Ο.Καβάλας: Σουλογάννης, Παγώνης, Κάργας, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Μαραγκός, Αναστασόπουλος, Μοκακέ, Ντιαγέ, Πλιάγκα, Ντος Σάντος. Ακόμη αγωνίστηκαν και οι: Χλωρός, Κουμπρόγλου, Καλαγκάνης, Τιγγιρίδης, Παπαγερίδης, Καπνόπουλος, Ντόμι, Παπαδόπουλος, Δελήμπασης, Οσμάν Μάτο.

*Η ΠΑΕ Καβάλα ευχαριστεί τον κ.Χατζηπαρασκευά και τη διοίκηση της Άρη Ακροποτάμου για την άψογη φιλοξενία.

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep