Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Καβάλα μπορεί άνοδο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την πρόκριση του ΑΟΚ επί της ΑΕΚ, χαρακτήρισε μεταβατική την περίοδο για τους «κυανόλευκους» και προανήγγειλε ενίσχυση.

Μία ημέρα μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην ΑΕΚ ο τεχνικός των «Αργοναυτών» φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ και είπε σχετικά με τον αγώνα Κυπέλλου: «Καταφέραμε να προκριθούμε πετυχαίνοντας μια μεγάλη επιτυχία, άσχετα με τα προβλήματα του αντιπάλου και έτσι θα κάνουμε καλές γιορτές, με την κατάλληλη ψυχολογία. Θα βρούμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα ώστε να βελτιωθούμε κυρίως στον τομέα της ψυχολογικής κατάστασης».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα να κάνει κάποια πράγματα στο γήπεδο. Καταλαβαίνω πως και το έργο του προηγούμενου προπονητή στην Καβάλα ήταν πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα φτιάχτηκε ξαφνικά. Στις 14 Σεπτεμβρίου μαζεύτηκαν οι παίκτες και στις 30 έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι στη FootballLeague. Δεν έχουν κάνει προετοιμασία και έχουν ήδη δώσει 18 παιχνίδια, ενώ το ρόστερ είναι πολύ μικρό. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες για να κάνεις ροτέισον και να ξεκουράσεις κάποιους.

Παρόλα αυτά η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και παρότι η Καβάλα έχει μείνει πίσω βαθμολογικά σ' ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο θεωρώ πως μπορεί να καλυφθεί η διαφορά από τις θέσεις που δίνουν την άνοδο, αφού και η απόσταση δεν είναι μεγάλη και η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο».

Για τους φιλάθλους και την απαίτηση για πορεία πρωταθλητισμού:

«Από την αρχή όταν ένας προπονητής συμφψωνεί με μία ομάδα ρωτά ποιος είναι ο στόχος. Στην Καβάλα είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Δεν μπορώ, λοιπόν, εγώ να πω κάτι άλλο ή να βρίσκω δικαιολογίες. Είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, έστω και μέσω των πλέι οφ, κάτι εφικτό καθώς όπως είπα και πριν η διαφορά είναι μικρή από τις θέσεις που οδηγούν στη συγκεκριμένη διαδικασία. Μπορούμε, λοιπόν, να τα καταφέρουμε.

Ολοι μας στην ομάδα είμαστε επαγγελματίες, οι παίκτες είναι έμπειροι και όλοι μας έχουμε συνηθίσει να παίζουμε κάτω από την πίεση είτε της ανόδου είτε του υποβιβασμού - όπου η πίεση είναι μεγαλύτερη. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε την άνοδο, αυτή είναι η δουλειά μας και η όποια πίεση του κόσμου είναι κατανοητή. Δικαιολογημένα έχει απαιτήσεις. Αλλωστε οι φίλαθλοι έχουν συνηθίσει την Καβάλα στη Superleague και με ρόστερ αποτελούμενο από σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Στην παρούσα φάση η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, αφού φέτος επανήλθε στη Football League, και γι αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων ακόμη και στο κακό αποτέλεσμα. Πάντως τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας».

Για την ενίσχυση:

«Η Καβάλα χρειάζεται ενίσχυση, που θα βοηθήσει και τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ, αλλά και την ίδια την ομάδα. Μάλιστα σήμερα θα μιλήσω με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη για τις κινήσεις που θα γίνουν. Ηδη έχουμε συζητήσει για τις θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε μεταγραφή, πάντα μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες. Θα γίνουν κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep