Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βύθισαν την ΑΕΚ οι «Αργοναύτες»

Με γκολ του Ενσαλίβα η Καβάλα νίκησε 0-1 την ΑΕΚ και την απέκλεισε από το Κύπελλο!

Όταν ο Ταμαντανί Ενσαλίβα έμαθε ότι η Καβάλα θα αντιμετωπίσει στους «32» την ΑΕΚ είχε γράψει στο facebook: «Geia sou AEKARA. We meet again». Ποιος να το περίμενε ότι αυτός θα ήταν που θα έβαζε ταφόπλακα στα «κιτρινόμαυρα» σχέδια για πρόκριση! Ο Καναδός με γκολ στο 54' ουσιαστικά εξανέμισε κάθε ελπίδα της «Ένωσης» για πρόκριση. Τα πιτσιρίκια της πανικοβλήθηκαν, τους κατέβαλε άγχος και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες.

Οι «αργοναύτες», από την άλλη, έχουν στο ρόστερ τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές και κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν. Να νικήσουν και να βυθίσουν ακόμα περισσότερo την ΑΕΚ, που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την «κανονική ΑΕΚ». H κατηφόρα της συνεχίζεται. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, χωρίς να εντυπωσιάσουν με την εικόνα τους, πέτυχαν μια επαγγελματική νίκη και πλέον θα βρουν στον δρόμο τους τον Ολυμπιακό! 

 

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Τσίτας (75' Παπαδημητρίου), Γκερέιρο, Σταματής (83' Κατσικοκέρης), Λαγός, Μπουγαΐδης (66' Παυλής), Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

 

ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Γελαδάρης (64' Πλιάγκας), Χλωρός, Ενσαλίβα, Αναστασόπουλος (74' Οξύζογλου), Μαραγκός, Καλαγκάνης, Ντιέ, Μπρατσιάνι.

 

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 22:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep