Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» Παπαδόπουλου

Αλλαγή ψυχολογίας στην Καβάλα έπειτα από την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο νέος τεχνικός των «Αργοναυτών» έκανε την Τετάρτη (05/12) την πρώτη του προπόνηση και γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές. Έδειξε οικείος λόγω και του νεαρού της ηλικίας του και ζήτησε σοβαρότητα για να επιστρέψει η Καβάλα στις νίκες, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (09/12) με την Καλλονή.

Ο ΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στο «Ανθή Καραγιάννη» και θα τα δώσει όλα για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο. Η ψυχολογία όλων έχει αλλάξει έπειτα από την αλλαγή προπονητή και αυτό φάνηκε στο πρόγραμμα της Τετάρτης (05/12). 

O Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ανέφερε: Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές αγωνιστικές και καλές ομάδες. Είναι αρκετά δύσκολο το έργο μου, η ομάδα χτίστηκε πολύ γρήγορα. Εγώ πιστεύω στο υλικό και στους παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν δεν ήταν το βαρύ όνομα της Καβάλας ίσως να μην ερχόμουν. Έχει ιστορία, δυναμική και καλό ρόστερ. Εγώ πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά και τη νοοτροπία μου μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολα αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τα καταφέρει η ομάδα».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, ο Πλιάγκας συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Πακάλτσης μπήκε, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ ο Παγώνης έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στον Φωκικό.

Last modified onΤετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2012 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep