Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Βασιλακάκης!

Ο Κώστας Βασιλακάκης που... στηριζόταν από την Καβάλα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «Αργοναυτών».

Όταν το flnews.gr αποκάλυπτε στις 26 Νοεμβρίου ότι ο Κώστας Βασιλακάκης θα αποτελούσε σύντομα παρελθόν και φαβορί για να τον αντικαταστήσει ήταν ο Γιάννης Παπακώστας, η απάντηση ήταν άμεση από την ΠΑΕ. Ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης, λοιπόν, τόνιζε ότι το δημοσίευμα ήθελε να κάνει κακό στον ΑΟΚ, αλλά λίγες ημέρες μετά αυτοδιαψεύστηκε...

Ο Βασιλακάκης από το μεσημέρι της Δευτέρας (03/12) αποτελεί παρελθόν, καθώς προηγήθηκε η ήττα (1-0) από τον Ηρακλή και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας. Κάποιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι διοικούντες αναζητούν ξένο τεχνικό που έχει εργαστεί ξανά στη χώρα μας, ενώ πάντα στα υπόψη υπάρχει και η περίπτωση του Γιάννη Παπακώστα με τον οποίο έχουν γίνει επαφές.

O πρώην πλέον προπονητής των «κυανόλευκων» πήγε στις 14:00 στο γήπεδο, αλλά εκεί ο Τσαλίκης τον ενημέρωσε ότι δεν συνεχίζει. Έτσι, το πρόγραμμα ανέλαβαν να εκτελέσουν ο υπηρεσιακός Γιώργος Μαραντάς και ο γυμναστής Γιάννης Γκιόκας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη τον οποίο και ευχαριστεί για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στο σύλλογο. Του εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες επαγγελματικές δραστηριότητές του. Παράλληλα κάνει γνωστό ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς».

Διαβάστε ακόμα...

Τσοκτουρίδης: «Τρίποντο και χωρίς προπονητή»!

 


 

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep