Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βασιλακάκης: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Δεν άρεσε στον Κώστα Βασιλακάκη η ήττα της Καβάλας από τον Απόλλωνα, που εξήγησε ότι δεν άξιζε το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του.

«Για ένα παιχνίδι ακόμη δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια αδράνεια της άμυνάς μας, σε ένα σημείο που δεν ήταν απειλητικός ο Απόλλων. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είχαμε και στο β’ ημίχρονο τον έλεγχο, αλλά δεν τα καταφέραμε... Αυτό γίνεται από την αρχή του πρωταθλήματος, δυστυχώς δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Στα εκτός έδρας ματς δεχόμαστε ένα γκολ με καλές ομάδες, όπως ο Απόλλων, δεν αξιοποιούμε τις δικές μας ευκαιρίες και στο τέλος χάνουμε. Συνεχίζουμε… Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στους παίκτες μου για την προσπάθεια…» είπε ο τεχνικός των «Αργοναυτών».

Εκ μέρους των παικτών της Καβάλας μίλησε ο Αποστολίδης που δήλωσε: «Εμείς για ένα παιχνίδι ακόμα ήμασταν αρκετά καλοί. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Η σκοπιμότητα του αντιπάλου για να κρατήσει το αποτέλεσμα δεν μας βοήθησε…». Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Βασιλακάκης, ο οποίος είπε: «Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του Απόλλωνα έπεφταν κάθε πέντε λεπτά… Είναι ζήτημα αν παίχθηκε ποδόσφαιρο για 20’. Είπαμε, όχι και έτσι… Ο Απόλλων καλά έκανε, αλλά ο διαιτητής πού ήταν;».

 

Πηγή: a-sports.gr

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep