Ενημέρωσε τους φορείς η Καβάλα

  • Written by Καβάλα: Γιώργος Νελόπουλος
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Ο ΑΟΚ προχωράει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να βρεθεί ρευστό.

Τόσο οι μέτοχοι, όσο και το ΔΣ της ΠΑΕ Καβάλα αποφάσισαν να προχωρήσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα (05/11) αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη συναντήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά με τοπικούς φορείς και τους ενημέρωσαν για τις εξελίξεις.

Παρόντες ήταν ακόμη, ο Δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, ο αντιδήμαρχος, Χριστόδουλος Μιχαλάκης, οι πρώην βουλευτές, Δημήτρης Παπουτσής και Σάββας Εμινίδης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιώργος Γερομάρκος και Κώστας Παπακοσμάς, ο εκπρόσωπος της ΛΦΚ, Γιάννης Προμούσας, από τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ, οι Κωσταντίνος Κανάκης, Ανδρέας Καραγιώργης, Γιώργος Γραμμένος, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Μετά από τη συνεδρίαση της 02/11/2012 το Δ.Σ. αποφάσισε και πρότεινε στους μετόχους την διενέργεια αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ με σκοπό την εξεύρεση πόρων για την κάλυψη των επόμενων οικονομικών υποχρεώσεων της .

Οι μέτοχοι μετά από σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep