«Δεν μας βοήθησε η τύχη»

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Στον παράγοντα τύχη έριξε το φταίξιμο της ήττας της Καβάλας από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ορισμένα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του.

Ο προπονητής των «αργοναυτών» μοίρασε συγχαρητήρια στους Βολιώτες για τη νίκη τους, αλλά και στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους:
«Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, βία και κάθε ομάδα να είναι δυνατή να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Συγχαρητήρια για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά συγχαρητήρια και στα παιδιά, που προσπάθησαν. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις, την υπεροχή, αλλά η τύχη δεν μας βοήθησε και ο Ολυμπιακός Βόλου κράτησε το μηδέν. Κάναμε ορισμένα λάθη, τα οποία όμως πρέπει να τα διορθώσουμε, διότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης.

Αν δείξουμε στη συνέχεια μεγάλη θέληση, διάθεση, θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα».

Για τη μικρή προετοιμασία που έγινε: «Κοιτάμε το ρόστερ και το δουλεύουμε για να καλύψουμε τα όποια προβλήματα και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες».

«Μπορούσαμε την ισοπαλία»
Την πεποίθησή του ότι η Καβάλα θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας εξέφρασε ο  Μανώλης Αποστολίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο κακό πρώτο εικοσάλεπτο της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός ότι δεν τους ήθελε η… μπάλα:

«Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Κάναμε κακό ξεκίνημα στο πρώτο 10λεπτο- 20λεπτο. Μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μας ήθελε όμως η μπάλα. Μπορούσαμε να πάρουμε τον ένα βαθμό. Είμαστε μία νέα ομάδα, είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο της Καβάλας, που μας βοήθησε».

Last modified onΚυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2012 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep