Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν πουλάω στον Καινούργιο»

Ο Νίκος Σαλευρής διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να παραδίδει τις μετοχές της Καλλιθέας τον μάνατζερ Γιάννη Καινούργιο.

«Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί μεταβίβασης των μετοχών μου στο γνωστό μάνατζερ Γ. Καινούργιο όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια αλλά είναι και υποβολιμαία».

Με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της Αθηναϊκής ομάδας κατέστησε σαφές: «Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί μεταβίβασης των μετοχών μου στο γνωστό μάνατζερ Γ. Καινούργιο όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια αλλά είναι και υποβολιμαία. Κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει ότι η ενασχόλησή μου με την ομάδα της καρδιάς μου πλησιάζει στο τέλος της και ότι πρόθεσή μου είναι ν’ αναλάβουν την Καλλιθέα επενδυτές που θα διακρίνονται για την οικονομική τους ευρωστία, την εντιμότητα και την καθαρότητα των προθέσεών τους. Στα πλαίσια αυτά βρίσκομαι τον τελευταίο καιρό σε συζητήσεις με επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους ν’ αποτελέσουν τη διάδοχη κατάσταση.

«Σε φήμες, εικασίες, διαδόσεις και ψεύδη κακόβουλα που στοχεύουν στη δημιουργία ανύπαρκτων προβλημάτων, δεν πρόκειται να επανέλθω. Με τον Γ. Καινούργιο, τον οποίο εκτιμώ σαν επαγγελματία, συνεργάσθηκα κατά το παρελθόν και εξακολουθώ να συνεργάζομαι μέχρι σήμερα μ’ ένα και μοναδικό σκοπό: Την ενίσχυση της ομάδας μας».

Ο φίλαθλος κόσμος και ειδικά οι φίλαθλοι της Καλλιθέας, με τους οποίους με συνδέει τριαντάχρονη κοινή πορεία, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι: Ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Θα ενεργήσω -όπως πάντοτε- με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Καλλιθέας. Μοναδική επιθυμία μου είναι η Καλλιθέα μας να συνεχίσει ν’ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε φήμες, εικασίες, διαδόσεις και ψεύδη κακόβουλα που στοχεύουν στη δημιουργία ανύπαρκτων προβλημάτων, δεν πρόκειται να επανέλθω. Με τον Γ. Καινούργιο, τον οποίο εκτιμώ σαν επαγγελματία, συνεργάσθηκα κατά το παρελθόν και εξακολουθώ να συνεργάζομαι μέχρι σήμερα μ’ ένα και μοναδικό σκοπό: Την ενίσχυση της ομάδας μας. Όσοι θέλουν να βλέπουν πίσω από τη συνεργασία αυτή σχέση αγοραπωλησίας μετοχών, θα πρέπει επιτέλους ν’ αντιληφθούν ότι τα σενάρια που κάποιοι διακινούν δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με την αλήθεια.

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2012 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep