Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μικρή διαφορά με Αρβανίτη

Μικρή διαφορά έχει με την Καλλιθέα ο Δημήτρης Αρβανίτης και αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αθήνας παρά τις προτάσεις από Καλλονή και Δόξα Δράμας. Μικρή διαφορά έχει με την Καλλιθέα ο Δημήτρης Αρβανίτης και αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αθήνας παρά τις προτάσεις από Καλλονή και Δόξα Δράμας.

Στην Καλλιθέα είχαν νέο ραντεβού με τον Δημήτρη Αρβανίτη το απόγευμα της Παρασκευής (13/7) και θα χρειαστεί ακόμη ένα για να ανανεώσει ο αρχηγός.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων της Football League και έχει δεχθεί προτάσεις για να αφήσει την Καλλιθέα και να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Τον πρώτο λόγο, όμως, έχει η ομάδα της Αθήνας και οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για το συμβόλαιο ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους και ο αρχηγός της Καλλιθέας να μείνει στο Ελ Πάσο.

Το νέο ραντεβού αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο αρχηγός συνεχίζει να έχει κρούσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ανακοίνωση έβγαλε η διοίκηση της Καλλιθέας με την οποία επιβεβαιώνει την συμφωνία της με τον Τάσο Χριτσοφιλέα που αγωνιζόταν στον Βύζαντα Μεγάρων. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η ομάδα μας, εκτός από την απόκτηση του 24χρονου Τάσου Χριστοφιλέα από το Βύζαντα, θα πραγματοποιήσει ακόμα μια μεταγραφή ενός 23χρονου, ο οποίος θα καλύψει θέση στο κέντρο. Ο κόσμος της Καλλιθέας δεν θα πρέπει να ανησυχεί, διότι η ομάδα μας θα αλλάξει σελίδα, αφενός με πολύ προσεκτικότερα και μελετημένα βήματα, αφετέρου αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Ο Σύλλογός μας, με τις κατάλληλες κινήσεις, θα γίνει πιο δυνατός από την προηγούμενη χρονιά.

.
Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούλιος 2012 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep