Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν θα είχαν καμία τύχη»

Ο Μάρκος Φουντουκίδης τόνισε πως αν ήταν τελικός ανόδου αυτός με τον Πλατανιά, η ομάδα των Χανίων δεν θα είχε καμία τύχη. Ο Μάρκος Φουντουκίδης τόνισε πως αν ήταν τελικός ανόδου αυτός με τον Πλατανιά, η ομάδα των Χανίων δεν θα είχε καμία τύχη.

Ο Μάρκος Φουντουκίδης είπε πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Καλλιθέας.

Ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας είπε πως μένει μια πίκρα για το τέλος και πως αν είχαν πάρει τον βαθμό στην Πάτρα όλα θα ήταν διαφορετικά στο ματς με τον Πλατανιά που δεν θα είχε καμία τύχη αν έπαιζαν μεταξύ τους την άνοδο στο τελευταίο ματς. 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για όλη την προσπάθεια που έγινε μέσα στην χρονιά. Είναι σημαντικό αυτό που κατάφερε η ομάδα. Δείξαμε πως είμαστε ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Είχαμε την καλύτερη ομάδα σε αυτό το μινί πρωτάθλημα, αλλά για κάποιο λόγο δεν ανεβήκαμε στην. Στόχος μας ήταν τα play off, βγήκαμε τρίτοι παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν πήραμε έστω έναν βαθμό στην Πάτρα. Αν τον είχαμε πάρει θα ήταν εντελώς διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Τώρα βλέπουμε μπροστά το μέλλον, δεν ξέρουμε πως θα είναι η ομάδα τη νέα χρονιά, υπάρχουν παιδιά που τα συμβόλαια τους τελειώνουν και θα φύγουν. Δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει και πόσο θα μας βοηθήσει αυτή η πορεία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep