Προσφυγή Καλλιθέας

Γιατί η Καλλιθέα προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά απόφασης του ΔΣ της Football League.

Νέα νομική κίνηση της Καλλιθέας, αυτή τη φορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η αθηναϊκή ομάδα, η οποία επιδιώκει ποινές άλλων ΠΑΕ για ασφαλιστικά ζητήματα προσέφυγε κατά της απόφασης του ΔΣ της Football League στις 18 Μαΐου.

Η λίγκα σε εκείνο το ΔΣ είχε αφαιρέσει τρεις βαθμούς από επτά ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Καλλιθέα, γιατί απέτυχαν στο πρώτο στάδιο επιτήρησης. Είχε προηγηθεί σχετικό έγγραφο ερώτημα της διοργανώτριας και απάντηση της Ομοσπονδίας. Τι υποστηρίζουν οι «κυανόλευκοι»; Ότι δεν τους έχει κοινοποιηθεί σχετική απόφαση της ΕΠΟ, η οποία να αναφέρεται σε ποινή αφαίρεσης βαθμών για όποιον δεν περάσει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Καλλιθέα τονίζουν ότι η Επιτροπή Αδειοδότησης είχε αποστείλει εγκύκλιο και ενημέρωνε ότι βάσει απόφασης της ΕΠΟ στις 2 Μαΐου, όποια ομάδα δεν περάσει την επιτήρηση, τότε θα τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών. Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση, όπως υποστηρίζουν, ποτέ δεν τους κοινοποιήθηκε παρότι αναφέρεται και στο σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, που είχε απορρίψει το αίτημα τους. Αμφισβητούν, μάλιστα, ότι έχει αποφασίσει σχετικά, είτε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή, είτε η γενική συνέλευση.

Η προσφυγή της Καλλιθέας έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί την Πέμπτη (07/06, 15:00) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Όπως αναφέρεται:

«ΠΕΜΠΤΗ 07.06.2018 ΩΡΑ: 15.00

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
2. FOOTBALL LEAGUE

Προσφυγή ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της από 18/5/2018 απόφασης της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής».

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούνιος 2018 02:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep