«Δεν αξίζαμε την ήττα»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την έλλειψη σκόρερ που αδικεί την προσπάθεια της Καλλιθέας και για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την έλλειψη σκόρερ που αδικεί την προσπάθεια της Καλλιθέας και για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ο Νίκος Παντέλης χαρακτήρισε πλασματικό το αποτέλεσμα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, αφού η Καλλιθέα ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης.

[googlead][/googlead]

Στην έλλειψη ποδοσφαιριστή που να έχει στενή σχέση με τα δίχτυα απέδωσε την ήττα της Καλλιθέας με 3-0 ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας Νίκος Παντέλης. Τόνισε ακόμη πως τώρα κλείνει μια δύσκολη χρονιά και όλοι πρέπει να δουν την επόμενη ημέρα... Οι δηλώσεις του Νίκου Παντέλη μετά το τέλος της αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό:

«Ήταν ένα παιχνίδι ελεύθερο, με ωραίο ποδόσφαιρο και εμείς για άλλη μια φορά βρεθήκαμε να χάνουμε ένα παιχνίδι που όποιος το είδε, καταλαβαίνει ότι το σκορ είναι πλασματικό. Βρεθήκαμε με ένα 0-3 στην πλάτη από το πουθενά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε πολλές τελικές, αλλά αυτό το πρόβλημα που έχει η ομάδα από την αρχή της περιόδου παραμένει. Δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και ένα πολύ κρύο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Πάλι στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και μπορεί να υπήρχε και μια περίπτωση πέναλτι που θα μπορούσε να μας είχε βάλει πάλι στο παιχνίδι στο 2-0.

Χάσαμε ένα παιχνίδι που νομίζω ότι δεν είχε αυτή την εικόνα για εμάς. Τελείωσε μια δύσκολη σεζόν για την ομάδα και εγώ ήρθα στα τελευταία παιχνίδια να βοηθήσω, γιατί συναισθηματικά είμαι πάρα πολύ δεμένος μαζί της. Από εδώ και πέρα θα πρέπει οι ιθύνοντες να δουν ποιο θα είναι το μέλλον και η επόμενη ημέρα, ώστε η Καλλιθέα να μπορεί να μείνει στην κατηγορία, ή να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για να επιστρέψει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Μάιος 2018 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep