«Πιο δίκαιο το 3-0»

Η Καλλιθέα άξιζε τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

[googlead][/googlead]
Ο τεχνικός της Καλλιθέας υποστήριξε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ένα 3-0 υπέρ της ομάδας του και όχι η ήττα με 1-0 από τα Τρίκαλα. Ο Παντέλης αναφέρθηκε ακόμη στο πρόβλημα που έχει η Καλλιθέα στο να κάνει γκολ τις φάσεις που δημιουργεί.

Ο Νίκος Παντέλης είπε στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε το παρών το FL News:

«Πιστεύω ότι με βάση την εμφάνιση που κάναμε ένα 3-0 θα ήταν ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς, όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με μία υποτυπώδη φάση, ευκαιρία, τα Τρίκαλα, στην τελευταία φάση, έβαλαν  το γκολ και πήραν τη  νίκη. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου.  Ίσα – ίσα θεωρώ ότι έπαιξαν πολύ καλά. Έκαναν τα πάντα, εκτός από το να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα».

Τι φταίει για την κατάσταση στην ομάδα και δεν έρχεται το εύκολο γκολ:

«Δεν έχει η ομάδα από την αρχή της περιόδου το εύκολο γκολ. Δεν έχουμε τον παίκτη που θα βάλει το γκολ. Δεν υπάρχει ο παίκτης, που θα κάνει η ομάδα μία – δύο ευκαιρίες και θα βάλει ένα γκολ. Πρέπει να κάνουμε 10 ευκαιρίες , μπας και βάλουμε ένα γκολ. Και ήταν και πριν έρθω εγώ. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια τα έχουμε παλέψει, έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά το γκολ που αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ και αν δεν έχεις το εύκολο γκολ, δεν μπορείς συνέχεια να είσαι στην άμυνα.  Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Παίξανε καλά όπως κουβεντιάσαμε το παιχνίδι, δεν μας βγήκε».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep