«Πονάει η ψυχή μου»

Για τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού και τους νεαρούς της Καλλιθέας μίλησε ο Νίκος Παντέλης.

Ο Νίκος Παντέλης ποτέ δεν περίμενε ότι ο Πανσερραϊκός θα έφτανε να ζει τέτοιες στιγμές. Όπως δήλωσε μετά το 1-1 που πήρε η Καλλιθέα στις Σέρρες:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες. Άλλωστε και λυπάμαι που το λέω, οι δύο ομάδες είναι πολύ χαμηλά, αν και η ιστορία τους και η αξία τους είναι για πιο ψηλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Πανσερραϊκός που θα έπρεπε να το είχαμε αποφύγει. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές παίξαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί και δεύτερο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα νεαρά παιδιά που παίρνουν ευκαιρίες.

Είναι κρίμα για τον Πανσερραϊκό που βρίσκεται σε αυτή την θέση και συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες που κρατάνε. Δεν περίμενα ότι ο Πανσερραϊκός θα φτάσει σε τέτοιες στιγμές, ποτέ! Θα το περίμενα από μία ομάδα του λεκανοπεδίου. Το 1978 έπαιξα το πρώτο μου ματς εδώ και έλεγα στα πιτσιρίκια της ομάδας πως μία ώρα πριν ξεκινήσει το ματς κρέμονταν σαν τα τσαμπιά οι φίλαθλοι. Πονάει η ψυχή μου, ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα για Α΄ Εθνική».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep